Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Ny kollektion fra H&M Home gør dig forårsklar

Opgrader dit hjem med interiør, som følger årets trends.

© H&M Home

Frisk forårskollektion

Vi er flere, som glæder os til, at foråret rammer os. Nu kan du gå den lysere tid i møde ved at give dit hjem et frisk pust af lyse farver og opgraderer indretningen med nogle af de største trends i 2020. Begge dele kan du gå i kast med blandt H&M Homes forårsnyheder:

– En frisk farvepalet og naturmaterialer er lette at arbejde med, hvis du vil opfriske hjemmet og skabe en elegant stil og atmosfære, siger Evelina Kravaev Söderberg, Head of Design & Creative hos H&M HOME.

I det nye årti er der særligt fokus på materialer - her er en af de helt store trends bæredygtige naturmaterialer som rattan og hør. Også marmor er kommet tilbage og blevet et af de helt store hit-materialer i indretningen.

Med H&Ms nye kollektion kan du pifte din indretning op med dueblåt sengetøj, spejle i forskellige størrelser, hørduge og -servietter i pistaciegrøn og marmorskåle, -bakker og -vaser.

Hele kollektionen finder du i butikkerne og på deres site fra d. 30/1 2020.

© H&M Home

© H&M Home

© H&M Home

© H&M Home