Skønne pendler fra Graypants

Du kan nu få fingrene i disse lækre lamper fra Graypants, der hylder bæredygtigheden. Virksomheden beviser, at stilrent design og genbrug sagtens kan gå hånd i hånd.

Vi lever i en tid, hvor bæredygtighed er et omtalt emne. Dette gælder både i forhold til vores sundhed, men især også i forhold til at passe på miljøet. Derfor har flere virksomheder valgt et bæredygtigt afsæt, der skal bane vejen for en lysere fremtid.

Mange af os tænker nemlig ikke kun bæredygtigt med henblik på mad, el, varme, tøj og makeup - nu gælder det også boligindretning.

Bæredygtigt boliginteriør er keyword hos virksomheden Graypants, der blandt andet er kendt for deres unikke lamper. Den bæredygtige tanke blev grundstenene for virksomheden, der blev udviklet i 2008.

Alle tre ejere af virksomheden er enige om, at bæredygtighed er en hjertesag, og at den bidrager til et smukt og funktionelt design: _”Et smukt design bliver endnu smukkere, når det er udviklet på baggrund af sande værdier og hensyn til den verden, vi lever i.” _

Lamperne er lavet af pap, der indsamles for herefter at blive anvendt i skabelsen af et smukt og funktionelt design.

Gå på opdagelse i deres produkter, der ikke alene bidrager til en lysere fremtid, men også udsender et eventyrligt lys gennem sprosserne i pappet.

Lamper, der med garanti, vil vække opmærksomhed hos de fleste.