Næste generation af lamper

Se lampen, der tager belysning til det næste niveau

Det er nærmest magi. Den er tom indeni, og alligevel kan den lyse. Se den innovative lampe, der kaster lys over din sommer helt uden en pære.

Vi tænker, at vi ved, hvordan en lampe ser ud, ikke sandt? Hvis det er en bordlampe, har den en fod, en pære og en lampeskærm. Hvis det er en loftslampe ser vi typisk en pære og en skærm. Nu kan du glemme alt det, du tror, du ved om, hvad en lampe er, og hvordan den ser ud, for teknologien sætter nye standarder, og den nye generation af lamper er helt anderledes:

– Lyspæren har altid været en form for glaskugle med lys. Nu forsvinder dette til fordel for lyset selv. Det er både en poetisk og surrealistisk idé om den dematerialiserede arkitektoniske belysning, fortæller designer bag fremtidens lampe, Philippe Starck.

Lad os tage et kig på, hvad den fine formulering egentlig betyder.

In Vitro Ny type lamper

In Vitro har ingen synlig lyspære. Rummet i glaskuplen lyses på nærmest magisk vis op af et skjult LED-panel. Foto: Flos

Diskret elegance kombineret med højteknologi

Du kan se et bud på fremtidens belysning i den nye lampeserie In Vitro fra Flos Outdoor. Det er en elegant serie af udebelysning, designet af den internationalt anerkendte designer Philippe Starck.

In Vitro har ingen tydelig lyspære. I stedet består den af en serie strømlinede glaskupler, der på magisk vis ser ud til at lyse af dem selv. Som små arkitektoniske former med lys.

Hver lampe er konstrueret med en aluminiumsbase og en kuppel i glas, der huser et fladt, rundt LED-panel i den ene ende. Det er dette panel, der er lyskilden, men som er næsten umuligt at se og bare oplyser glaskuplen på fineste vis.

Det nyeste medlem af familien

In Vitro fås i mange forskellige modeller og størrelser, der blandt andet inkluderer en pullert-version, som fås i tre højder, en væghængt model og en loftslampe.

In Vitro Unplugged er det seneste medlem af In Vitro-udelys-familien. Den er en fortryllende glaslanterne, der er genopladelig og transportabel. Den udfordrer det klassiske lanterne-koncept og forvandler det til et moderne og højteknologisk produkt.