Menu kaster nyt lys over sommeren

Vi har været på opdagelse i Menus SS17-kollektion, der byder på fire stærke belysningsnyheder til både loft, væg og bord. Se dem her.

Den anerkendte danske designer Søren Rose står bag Walker væglampen, der oprindeligt er et bestillingsprojekt for det københavnske boligbyggeri The Silo, hvor hver enkelt af de 40 unikke lejligheder er indrettet med en Walker lampe. Lampen er skabt i messing med en sort pulverlakeret skærm i et moderne og markant design, hvor både led og skærm kan justeres i forskellige retninger. Den kan købes for 2.195 kr. hos Luxo Living.

Walker wall lamp af Søren Rose

Socket Occasional Lamp udforsker grænserne mellem minimalistisk skulptur og praktisk dagligdagsgenstand. Den tunge lampe er støbt af messing og perfekt til skrivebordet eller en hyggekrog. Den indsatte stikkontakt kan fjernes, så lampen kan fungere som papirvægt. Norm Architects står bag det geometrisk rene design i ønsket om at nå frem til et maksimal ekspressivitet med bløde, strømlinede former. Lampen er 8 cm høj og 6,5 cm i diameter, og den kan købes for 1.495 kr. hos Room for More.

Socket Occasional Lamp af Norm Architects

Chambers Chandelier er nyeste tilføjelse til Søren Roses lampeserie Tribeca. På et road trip til USA indsamlede han lamper fra det tidlige til midten af det 20. århundrede, afmonterede delene, miksede og matchede dem og samlede dem på nye eksperimenterede måder - og sådan skabte han serien Tribeca. Chambers Chandelier fås i fire varianter: 76 cm eller 96 cm i sort eller børstet messing. Lampen koster 4.495 kr og fås blandt andet hos Lampemesteren.

Chambers Chandelier af Søren Rose

Cast pendant er skabt af Tom Chung og Jordan Murphy, der i deres design har ladet sig inspireret af en traditionel vægt med lodder. Den minimalistiske aluminiumpendel anvender LED-teknologi og er skabt i de fire varianter Shape 1, Shape 2, Shape 3 og Shape 4, der kan hænges hver for sig eller som en klynge. Den koster fra 750 kr. og kan forudbestilles hos Luxo Living.

Cast pendant af Tom Chung og Jordan Murphy