Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

7 smukke lamper

I denne uge har vi fundet syv inspirerende og smukke lamper fra vores følgere på Instagram. Lamperne bidrager både praktisk og æstetisk i indretningen.

© Instagram: sonomaseven & medisterkake

Med lamper kan du skabe den helt perfekte belysning og stemning i dit hjem. Men lamper er ikke bare kilde til lys, men bliver også i høj grad brugt som en æstetisk del af indretningen. Find her inspiration til indretning med lamper - vores følgere på Instagram viser, hvordan smukke lamper og hyggelig belysning er en integreret del af deres indretning.

Hvis du vil dele billeder af din designklassiker, kan du anvende hashtagget #bobedresklassiker. Måske bliver det dit billede, vi bruger næste uge.

Følger du os ikke allerede, kan du finde vores Instagramprofil under @bobedredk. Du kan desuden altid dele dine billeder ved at anvende hashtagget #bobedre.

Håndplukket til dig