Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

13 lyse kilder

Lyset udenfor fungerer som vejviser og iscenesætter. Men udelamper kan du både bruge til at guide gæster og sætte fokus på detaljer.

Boxes

© bobedre.dk

Boxes er designet af spanske Josep Lluis Xuclá. Den består af tre kuber, der kan drejes uafhængigt af hinanden og skabe forskellige formmæssige udtryk. Fås i kaki-lak og som mat oxideret. H 60 cm, fra 9282 kr., Conceptlight.

Silverback

© bobedre.dk

Designtrioen KiBiSi står bag den nye minimalistiske udelampe Silverback. Diam 44 cm, 4610 kr., Louis Poulsen.

Solbacken

© bobedre.dk

Solbacken er en dobbelt væglampe med LED i aluminium og akrylplast. H 17 cm, 299 kr., Ikea.

Tweeter X P

© bobedre.dk

Tweeter X P - ny pullert med Powerled fra Delta Light. Hovedet er indstilleligt og kan drejes 350 grader. H 42,4 cm eller 72,4 cm, fra 4691 kr., Møller & Rothe.

Cap

© bobedre.dk

Cap er skabt af Joel Karlsson, Krook og Tjöder Design. Diam. 35 cm, 3499 kr., Zero Lighting.

Fuse

© bobedre.dk

Fuse er en ny udelampe i galvaniseret stål. Den er tegnet af Henrik Bønnelycke. H 165 cm, Fås også som bordlampe. Gulvlampen koster 999 kr., Nordlux.

Romeo Outdoor

© bobedre.dk

Romeo Outdoor er skabt af Philippe Starck. Fås i mange modeller. Fx h 80 x diam. 34 cm fra 7331 kr., Flos.

Koho

© bobedre.dk

Koho er en batteridrevet lampe skabt af Mika Tolvanen for Fontana Arte. Den lyser i syv timer på en opladning. Fremstillet i polypropylen og fås i tre farver. H 28 cm, 2795 kr., Samani.

Soleeluna

© bobedre.dk

Soleeluna er designet af Mario Nanni for italienske Viabizzuno. Det er et grafisk statement i haven. Diam. 43,4 cm, fås også som halvcirkel fra 15.550 kr., Bjarnhoff.

Reeds

© bobedre.dk

Reeds skabt af Klaus Bagasse er en organisk skulptur, der står som en lysende plante og svajer i vinden. Stålkassen på jorden har indbygget LED, hvis lys ledes op gennem tykke plasttråde. H 150 cm, 5634 kr., Artemide.

Fakkel

© bobedre.dk

Fakkel til lampeolie - fås også med indbygget LED. Fås til bed eller som væglampe. Den viste måler h 102 cm, 2495 kr., Seslef.

Brick

© bobedre.dk

Brick i massiv aluminium og pulverlarkeret i silver, hvid og sort udgave. Designet af Ronni Gol. Med 6 W LED placeret i fronten, som lyser indirekte ind i den åbne ramme i lampen og samtidig ind på væggen. B 18 x h 12 cm, 1995 kr., Light-Point.

Grillo

© bobedre.dk

Grillo fra Davide Groppi har indbygget en 1,2 W LED- spot, som sidder på en 80 cm høj stang i rustfrit stål og kan justeres op og ned samt drejes rundt. 2395 kr., EllisEllis.

© bobedre.dk

Relaterede Artikler