13 lyse kilder

Lyset udenfor fungerer som vejviser og iscenesætter. Men udelamper kan du både bruge til at guide gæster og sætte fokus på detaljer.

Boxes
© bobedre.dk

Boxes er designet af spanske Josep Lluis Xuclá. Den består af tre kuber, der kan drejes uafhængigt af hinanden og skabe forskellige formmæssige udtryk. Fås i kaki-lak og som mat oxideret. H 60 cm, fra 9282 kr., Conceptlight.

Silverback
© bobedre.dk

Designtrioen KiBiSi står bag den nye minimalistiske udelampe Silverback. Diam 44 cm, 4610 kr., Louis Poulsen.

Solbacken
© bobedre.dk

Solbacken er en dobbelt væglampe med LED i aluminium og akrylplast. H 17 cm, 299 kr., Ikea.

Tweeter X P
© bobedre.dk

Tweeter X P - ny pullert med Powerled fra Delta Light. Hovedet er indstilleligt og kan drejes 350 grader. H 42,4 cm eller 72,4 cm, fra 4691 kr., Møller & Rothe.

Cap
© bobedre.dk

Cap er skabt af Joel Karlsson, Krook og Tjöder Design. Diam. 35 cm, 3499 kr., Zero Lighting.

Fuse
© bobedre.dk

Fuse er en ny udelampe i galvaniseret stål. Den er tegnet af Henrik Bønnelycke. H 165 cm, Fås også som bordlampe. Gulvlampen koster 999 kr., Nordlux.

Romeo Outdoor
© bobedre.dk

Romeo Outdoor er skabt af Philippe Starck. Fås i mange modeller. Fx h 80 x diam. 34 cm fra 7331 kr., Flos.

Koho
© bobedre.dk

Koho er en batteridrevet lampe skabt af Mika Tolvanen for Fontana Arte. Den lyser i syv timer på en opladning. Fremstillet i polypropylen og fås i tre farver. H 28 cm, 2795 kr., Samani.

Soleeluna
© bobedre.dk

Soleeluna er designet af Mario Nanni for italienske Viabizzuno. Det er et grafisk statement i haven. Diam. 43,4 cm, fås også som halvcirkel fra 15.550 kr., Bjarnhoff.

Reeds
© bobedre.dk

Reeds skabt af Klaus Bagasse er en organisk skulptur, der står som en lysende plante og svajer i vinden. Stålkassen på jorden har indbygget LED, hvis lys ledes op gennem tykke plasttråde. H 150 cm, 5634 kr., Artemide.

Fakkel
© bobedre.dk

Fakkel til lampeolie - fås også med indbygget LED. Fås til bed eller som væglampe. Den viste måler h 102 cm, 2495 kr., Seslef.

Brick
© bobedre.dk

Brick i massiv aluminium og pulverlarkeret i silver, hvid og sort udgave. Designet af Ronni Gol. Med 6 W LED placeret i fronten, som lyser indirekte ind i den åbne ramme i lampen og samtidig ind på væggen. B 18 x h 12 cm, 1995 kr., Light-Point.

Grillo
© bobedre.dk

Grillo fra Davide Groppi har indbygget en 1,2 W LED- spot, som sidder på en 80 cm høj stang i rustfrit stål og kan justeres op og ned samt drejes rundt. 2395 kr., EllisEllis.

© bobedre.dk