Nyfortolket klassiker: KEVI – nu uden hjul

Den arkitekttegnede rullende kontorstol fra 1958 udkommer nu i en spændende stabelbar nyfortolkning, som passer perfekt ind i privaten.

Skitserne har ligget på Jørgen Rasmussens arbejdsbord i mange år, men først for nyligt begyndte arkitekten at arbejde videre med dem. Og nu kommer så den spændende nyfortolkning af KEVI-stolen, der har næsten 60 år på hjul på bagen: en stabelbar version på fire ben!

Denne generation af KEVI-stole refererer smukt til det originale udtryk på den fleksible arbejdsstol fra 1958, som mange sikkert kender fra barndommen. Den blev udført efter en enkel – og ret genial – succesopskrift, der gjorde den populær på hjemmekontorer, skoler og arbejdspladser:

"Jo bedre du sidder, des mere får du fra hånden."

© Foto: Søren Solkær
© Foto: Mikkel Tjellesen / Stylist: Marie Graunbøl

Minimalistisk lækkerhed

Under videreudviklingen har det været en prioritet for Jørgen Rasmussen at tilføre KEVI-klassikeren noget nyt – og i et design, der passer ind overalt i privaten. Missionen må siges at være lykkedes med en alsidig serie, hvor et stilrent design forenes smukt med funktionalitet og holdbarhed. Klassikeren er blevet bragt op på et helt andet niveau!

De nye KEVI-stole fås i forskellige versioner baseret på to modeller; KEVI 2060 og KEVI 2070. De er fremstillet med en skal i formpresset finér og fire ben i enten træ, forkromet eller lakeret stål. Som en særlig fin detalje kan man med tilvalg af sæde- og rygpolstring give sin favorit et ekstra personligt udtryk, der spiller perfekt sammen med temperament og indretning.

© Foto: Mikkel Tjellesen / Stylist: Marie Graunbøl

Se mere om den nye generation af KEVI stole påengelbrechts.com