Carl Hansen & Søn hylder Wegner med en unik signeret stol

Wegner er populær som aldrig før, og efterspørgslen er tårnhøj. Nu lancerer Carl Hansen & Søn en stol, der vil begejstre alle Wegner-fans. Men tiden, hvor stolen kan bestilles, er begrænset til én dag.

## Bestilling af signeret Wegner-stol kan kun ske d. 3. juni I forbindelse med relanceringen af CH22 bliver der d. 3. juni lanceret en ganske særlig udgave af stolen, som bærer møbelarkitekten Hans J. Wegners personlige signatur. Med stolen får du også et ægtehedscertifikat fra Carl Hansen & Søn. Samlet set et helt unikt produkt, som mange feinschmecker. Men du skal være hurtig! Bestillingen af den unikke stol kan kun ske den 3. juni - herefter vil CH22-stolen være uden signaturen af Danmarks populære designer. ## "Markerer et utrolig frugtbart samarbejde." For Carl Hansen & Søn er det både en ganske særlig stol og dato, der er tale om – dagen bliver en meningsfuld fejring og mærkedag. Knud Erik Hansen, adm. direktør for Carl Hansen & Søn, udtaler: ”Den officielle genintroduktion af CH22, der var det første modelnummer i Wegners tidligste kollektion for Carl Hansen & Søn – en kollektion, som også omfattede den ikoniske Y-stol – sker den 3. juni, hvor vi tilbyder en helt særlig signeret udgave af stolen. Det er en stor fornøjelse for os at genintroducere den stol, som markerer begyndelsen på et utrolig frugtbart samarbejde, og det giver rigtig god mening at hilse loungestolen velkommen tilbage med en helt unik og signeret version, som udelukkende kan bestilles den 3. juni.”
### Raffineret snedkerarbejde med karakteristiske deltaljer Genintroduktionen af CH22 er som en drøm, der er gået i opfyldelse. Stolen bærer de samme smukke deltaljer, som Wegner efterlod på sin arbejdstegning. Wegners vision og gode stil går stærkt igennem designet, samtidig med at Carl Hansen & Søn leverer et sublimt håndværk, som kun kan begejstre alle Wegner-fans. Særudgaven vil være udført i massivt, sæbebehandlet eg mens ryggen vil være markant og organisk udført i formspændt finér. Sædet vil være af papirgarn flettet i såkaldt kurveflet.
### En særlig stol til særpris Den signerende stol i eg og naturflet udbydes til en favorable særpris. Den 3. juni kan du bestille stolen til 10.000 kr. De øvrige CH22 modeller fås normalt fra 15.995 kr. i vejl. udsalgspriser. Læs mere om CH22 på www.shop.carlhansen.dk.