Sneak peek på efterårets nyheder fra Stelton

Trænger dit køkken til en upgrade? Se med her, hvor vi serverer Steltons elegante efterårs- og vinternyheder.

Collar cocktailshaker & målebæger
© Stelton

Elegant udvidelse til Collar-serien. Cocktailshakeren rummer 500 ml, og målebægeret har to mål: 2 og 4 cl. Shakerens låg og målebægeret er begge belagt med messing, der giver et moderne og eksklusivt udtryk.

Stockholm serveringsfad og serveringsredskaber
© Stelton

Den elegante STOCKHOLM-serie udvides med et serveringsfad, ostehøvl, ostekniv, osteskærer og kagekniv. Serien er ideel til anretning af lækkerier som charcuteri, ost og kage.

Emma serveringsbakke og frokosttallerken
© Stelton

Emma er kendetegnet af rene linjer og rolige tone-i-tone-farver. Årets nyheder byder på en smuk og harmonisk serveringsbakke med lakerede bøgetræshåndtag samt en frokosttallerken på 22 cm i diamater, perfekt til brunch, frokost eller forret.

Unified lysestage
© Stelton

Unified er en smuk og klassisk slank lysestage med blank profil, belagt med hvid emalje. Den fås i to størrelser: 17 cm og 21 cm.

Peak bonbonniere
© Stelton

Den stilfulde bonbonniere pirrer nysgerrigheden med et stramt design, der brydes af en legende bølgetop. Peak er godkendt til tørre, ikke-syreholdige fødevarer som chokolade og slik, men er også ideel til smykker, nøgler eller andre småting.

To Go Click
© Stelton

Termokoppen To Go Click er efterhånden en klassiker, ideel til efterårets og vinterens bilture, gåture eller rejser. Farvenyhederne sort, blå og brun metallic bevæger sig i år over i industrielt look, hvor mat og skinnende er parret i smuk forening.

EM tebrygger & EM Press stempelkande
© Stelton

I år er der godt nyt til teelskerne. Stelton introducerer nemlig EM tebryggeren som nyt medlem af EM familien. Desuden introduceres den klassiske EM Press stempelkande i en skøn støvet grøn nuance.