Så nemt kan du lave mad som de franske Michelin-kokke

AnnonceLæs, hvordan du hver dag kan imponere med avanceret sous vide-mad, uden det kræver særlige madlavningsevner, tid eller opmærksomhed.

© iStock

  Du har måske forsøgt at lave kød lige så saftigt og lækkert, som de gør på restauranterne. Det bliver sjældent lige vellykket hver gang.

Du kan med fordel kaste dig over sous vide. Her bliver både kød, fisk og grøntsager perfekte hver gang. Metoden var førhen forbeholdt professionelle køkkener, men er de seneste år flyttet ind i den private husholdning.

Intelligente funktioner

Nu har Siemens gjort den avancerede madlavning endnu nemmere, så du hver dag kan få mad i Michelin-klasse.

Det første trin til sous vide-tilberedning er, at ingredienserne vakuumpakkes. Derfor har Siemens udviklet en speciel vakuumskuffe, hvor vakuumfunktionen er indbygget i din køkkenskuffe. Skuffen trækker 99,9 procent af luften ud, så stort set intet smag, næring eller saft kan slippe ud under tilberedning.

Vakuumskuffen installeres lige under en kombidampovn, hvor kombinationen af damp og varmluft gør det muligt at tilberede sous vide. Dampen bevarer desuden både vitaminer og næringsstoffer i maden.

© Siemens

Designelskerens køkkenelementer

Udover de innovative funktioner er vakuumskuffen og dampovnen lavet i et enkelt, lækkert design, som giver dit køkken et eksklusivt look og elegant kan integreres i dit moderne hjem. Som en detalje betjenes vakuumskuffen med push-pull åbning, så der ikke står et håndtag i vejen for et stilrent køkken.

Du kan læse mere om Siemens sous vide-produkter her.

© iStock

Relaterede Artikler