Reform lancerer køkken og kollektion til opholdsrum

Danske Reform har i dag lanceret et helt nyt køkken designet af Chris L. Halstrøm. Samtidig løftede Reform sløret for en helt ny kollektion til stue og opholdsrum designet af Note Design Studio og Afterroom.

I forbindelse med 3 Days of Design har Reform i dag lanceret et nyt køkken designet af Chris Halstrøm. Der er tale om et såkaldt Ikea-hack, som Reform har specialiseret sig i og har stor succes med både i Danmark og internationalt.

Chris L. Halstrøms køkkendesign kommer i tre forskellige modeller. De to første modeller er begge med greb og kantlister i matlakeret asketræ og med laminat i henholdsvis grå eller beige. Den tredje model er i laminatfarven ‘Nero’ med greb og kantlister i sortbejdset asketræ.

Chris L. Halstrøm om designet:

På en køkkenlåge er det ofte grebet, der udgør den dekorative detalje, men her er grebet ikke en lille detalje, men er derimod en del af hele lågen. Grebet er en ramme om køkkenlågen og er en fortolkning af facader og vinduesafskærmning på klassisk japansk arkitektur. Udgangspunktet for designet har været at skabe et udtryk, hvor et enkelt element opfattes som et møbel i sig selv, men samtidig skaber en arkitektonisk helhed, når flere låger bliver sat sammen. Der kan skabes forskellige udtryk i køkkenet, alt efter, hvilken vej, lågerne vendes. Ved at bryde køkkenlågernes flader med lister i asketræ har det været intentionen at skabe et køkken, der føles mindre bastant end mange traditionelle køkkendesigns.

Afterooms skænk findes i to størrelser og fire forskellige farver, som kan kombineres på tværs til i alt otte forskellige konfigurationer. Til Afterooms skænk hører en bordplade i sort Corian og pulverlakerede sorte stålben. Farverne er rosa, blå, sand og mørk grøn.

Nye design til opholdsrummene

Udover det nye køkken har Reform også i dag lanceret en ny kollektion til stue eller andre opholdsrum. Det er første gang det danske firma bevæger sig udenfor køkkenet, og resultatet lover godt for fremtiden. Igen har Reform valgt at alliere sig med nogle af Skandinaviens bedste designere, nemlig svenske Afteroom og Note Design Studio.

Note Design Studios skænk findes i to størrelser, hvor der kan vælges mellem to modeller med enten to eller fire fronter. Begge modeller fås i brændt orange eller hvid.

Ikea-Hacking?

Hvis du ikke er bekendt med Ikea-hacking, er det på tide, du lærer begrebet at kende: Det er firmaer, der bruger Ikeas moduler, som de ændrer på, således at man får et billigt møbel i et unikt design.

Et af de bedste og mest vellykkede eksempler på Ikea-hacking er ifølge vores mening Reform, som oplever stor succes både herhjemme, men også har åbnet showroom i New York og Tyskland. Det skyldes ikke mindst, at Reform fra starten har tænkt stort og har allieret sig med kendte designere og designstudioer som fx BIG og Norm Architects, og nu altså Chris L. Halstrøm, Note Design Studio og Afterroom.