Opskriften på det perfekte køkken

Kom med bag designsuccesen på Siemens nye indbygningsserie af hårde hvidevarer, der forener stilrent design med smart teknologi – og giver endnu mere plads til det sociale.

Køkkenet skal gøre det nemt at være sammen, også når der laves mad. Derfor valgte Siemens at udvikle en helt ny køkkenløsning; en indbygningsserie med banebrydende features. Men hvordan skaber man den perfekte sociale atmosfære i et køkken? Få et indblik i designets kerneelementer her – og bliv inspireret til at opgradere dit eget køkken.

1: Fantastiske løsninger

Designerteamet har haft fokus på kreative løsninger, der gør det muligt at placere hvidevarerne fleksibelt, når du vil planlægge dit nye køkken: Separat, side-by-side, lodret, vandret, fremtrædende eller skjult. Der er nærmest ingen begrænsninger – du kan endda gemme opvaskemaskinen væk i et højskab.

2: Elegant design

Indbygningsserien er lavet i lækre kvalitetsmaterialer og har et tidløst udseende – udover at vække æstetisk glæde, passer den således perfekt ind i alle køkkenelementer. Og de rene linjer gør det nemt at skabe rammer med et personligt præg, så du får lyst til at opholde dig endnu mere i køkkenet sammen med familien eller gæster.

3: Spændende innovationer

Elementerne byder på overraskende teknologiske features, der f.eks. kan holde råvarerne mere friske og gøre madlavningen ustresset – bl.a. kan indbygningsovnens varioSpeed-funktion reducere tilberedningstiden med op til 50% uden at gå på kompromis med kvaliteten. Alt kan desuden fjernbetjenes via mobilen med den innovative Siemens Home Connect app.

Tip! Se mere om Siemens indbygningsserie på built-in.siemens-home.bsh-group.com/dk.

Siemens – fremtiden flytter ind