Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Nyhed til chokoladeelskere

Eva Trio har i dette efterår lanceret et nyt grydesæt, som gør det lettere at smelte chokolade.

Eva Trio har introduceret et grydesæt, som gør det utroligt nemt at tilberede desserter og kager, hvor smeltet chokolade er et bærende element. Det nye grydesæt består af en klassisk Eva Trio gryde i design af Ole Palsby i 1977, samt en speciel Bain Marie-indsats, som placeres i gryden, når der skal smeltes chokolade og gelantine i vandbad. Grydesættet kan naturligvis også anvendes til delikate saucer.

Grydesættet bliver et musthave, når julens konfekt skal fremstilles.

Både Eva Trio gryden og Bain Marie-indsatsen er udført i rustfrit stål af høj kvalitet. Fælles er desuden, at begge er lette at vedligeholde og at grebene forbliver kolde under brug. Gryden har en ny, indkapslet sandwichbund med en kerne af aluminium, som sikrer, at varmen ikke alene fordeles mere jævnt over bunden og op ad siderne, men også at opvarmningen foregår hurtigere.

Grydesættet kan anvendes på alle varmekilder og tåler desuden maskinopvask.

Vejledende udsalgspris: 948 kr.

Relaterede Artikler