multiform marmor køkken form 45
© Multiform

Multiform relancerer deres linje Form-45 i 2 nye udgaver

Det danske køkkenfirma markerer endnu et skridt væk fra de hvide sterile køkkener.

Svævende elegance i nye klæder

Det danske køkkenfirma Multiform relancerer deres linje Form-45 i en klassisk luksuriøs udgave i staturario venato-marmor og en rå minimalistisk udgave i sortoxideret stål.

Multiform er kendt for deres eksklusive køkkener i høj håndværksmæssig kvalitet og stilrent stringent design. I 2016 lancerede de deres designserie Form 45, som var en nytænkning af deres oprindelige serie, Form 1. Serien er kendetegnet ved dets knivskarpe kanter, som er skåret i smig med et skråt snit på 45 grader, samt et karakteristisk svævende udtryk. Siden 2016 er køkkenet løbende blevet iklædt nye materialer, og det lanceres nu i to nye udgaver. Køkkenet kommer i en luksuriøs og hvid staturatio venato-marmor, som giver det et skulpturelt klassisk udtryk.

multiform marmor køkken form 45
© Multiform

Væk med de hvide sterile køkkener

Det andet køkken kommer i sortoxideret stål med sorte metalfronter og et svagt synligt slibespor. Det sorte stål giver køkkenet et på en gang elegant, råt og minimalistisk udtryk. Med den nye lancering, markerer Multiform endnu et skridt væk fra de hvide sterile køkkener. De to nye materialer udstråler karakter og personlighed, og skaber interessante rum, som overrasker øjet og har en tidløs kvalitet, som man kan leve i.

Det sortoxiderede stål giver køkken-serien Form 45 et på en gang råt og minimalistisk, elegant og eksklusivt udtryk.

multiform sortoxideret stål køkken form 45
© Multiform