multiform med et nyt køkken i marmor bordplade
© Multiform

Prisvindende køkken i ny farve

Multiforms Form 45-køkken vandt for nylig en international pris for bedste design. Nu kommer køkkenet i en ny flot finish.

Det danske køkkenfirma Multiform vandt for nylig den internationale designpris Archiproducts Design Award for køkkenet Form 45, der er udført med fronter i messing. Nu smeder Multiform videre på succesen og lancerer det prisvindende køkken med en ny spændende overflade i sortoxideret stål.

Nyt køkken er både råt og flot

Hvor det prisvindende Form 45 i messing var glamourøst i al sin skinnende udstråling, er det nye køkken mere råt og upoleret at se på. Det sortoxiderede stål har tydelige slibespor, som sammen med det sorte udtryk skaber et flot spil i overfladen.

nyt køkken fra multiform i sortoxideret stål form 45
© Multiform

Et køkken der også er et møbel

Med den nye udgave af Form 45 har Multiform skabt et køkken, som har et markant udtryk men samtidig er et møbel, som kan blende ind i den øvrige indretning – vi er langt væk fra de hvide overflader, der signalerer køkken med stort K.

Lige netop køkkenet som et møbel, er en tendens, vi har set flere køkkenfirmaer lege med i løbet af de senere år. Og det spiller fint sammen med, at flere og flere fravælger det tidligere så berømte samtalekøkken og i stedet ønsker et nyt køkken, der indgår som en naturlig del af fx stuen.

nyt køkken fra multiform med messing armatur form 45
© Multiform

Messing skaber flot kontrast

På billederne her er det nye Form 45 i sortoxideret stål udstyret med en bordplade i en karakteristisk sort marmor. Sammenstødet mellem de to rå materialer giver en smuk helhed, samtidig med at de to materialers taktile overflader er en fornøjelse at berøre. Prikken over i'et er det skarptskårne messing-armatur fra Dornbracht.

Bemærk også bordpladen og kanterne, som er skåret i smig på 45 grader, hvilket giver et let og "svævende" udtryk – og i øvrigt også har givet navn til køkkenet.

Se flere flotte køkkener og køkkenøer her.

nyt køkken fra Multiform form 45
© Multiform