køkken design i messing fra Multiform vinder award form Form 45
© Multiform

Messing-køkken vinder prestigefuld pris

Danske Multiform har vundet en international design pris for deres Form 45-køkken.

Opsigtsvækkende køkken i messing

Det vakte opsigt, da køkkenfirmaet Multiform i efteråret 2016 præsenterede deres nye køkken Multiform 45 på møbelmessen Northmodern i København. Faktisk så meget, at køkkenet netop har vundet en international designpris for bedste køkkendesign.

Da BO BEDRE viste køkkenet i vores store køkkentema, skrev vi:

"Multiforms nye forslag til køkken gør køkkenøen til et knivskarpt møbel i rummet – her ses kuben næsten som et smykke i rummet. Messing er det dominerende metal, og den gyldne farve klæder køkkenets egetræ, hvor finéren er planskåret, så det giver et meget ensartet udtryk i træets årer. Skabs- og bordkanter er skåret i smig med et skråt snit på 45 grader, som også lægger navn til køkkenet. Nemlig Form 45."

Udvalgt blandt 600 køkkener

Prisen, som Form 45 har vundet, hedder Archiproducts Design Award, som bliver uddelt af en jury bestående af 60 designere, arkitekter og bolig-fotografer fra hele verden. De skulle vælge mellem mere end 600 køkkendesign, og endte altså med at vælge Form 45 som et af de to flotteste køkkener blandt de indstillede.

– Det er en stor hæder, at køkkenet får en international designpris. I Multiform har vi arbejdet på køkkenet i årevis, før vi var helt tilfredse. Prisen vidner om, at andre også anerkender de kvaliteter, som vi gik efter at få frem. Et Form 45 bliver bare endnu smukkere, når køkkenet får tilført messing, siger Henrik Witt, som har designet køkkenet.