Multiform åbner som de første for salget af brugte køkkener

Du behøver derfor ikke at hive den store pengepung frem, hvis du vil have fingrene i et af deres klassiske kvalitetskøkkener.

Multiform second hand køkken
© Multiform

Opgør med brug-og-smid-væk-kulturen

Du kan ikke blot spare penge ved at benytte dig at Multiforms nye tiltag, du er også med til, sammen med dem, at gøre op med brug-og-smid-væk-kulturen.

Multiforms køkkener er nemlig designet til at holde i generationer, hvilket går hånd i hånd med bæredygtighed, som er et vigtigt parameter for mange forbrugere i dag.

Multiform second hand køkken
© Multiform
Multiform second hand køkken
© Multiform

Klassikere fortjener flere liv

Multiform betegner selv deres køkkener som klassikere, og de mener, at klassikere fortjener flere liv.

– Mange af de køkkener, som vi lavede tilbage i 80’erne, lever i dag i bedste velgående. Livslang holdbarhed og bæredygtighed er to sider af samme sag for os. Derfor betyder det ikke bare noget for os, men også for ressourcerne i vores samfund, at vores køkkener får et nyt hjem, når en bolig bygges om eller skifter ejer, siger Lars Bay-Smidt, Interim CEO for Multiform.

Multiform second hand køkken
© Multiform

Gør din køkkendrøm til virkelighed

Mange har et ønske om et klassisk køkken i den bedste kvalitet, men har måske ikke pengene til at købe et nyt. Andre gange er det en kombination af økonomi og det tiltalende ved at genbruge noget, som intet fejler, der resulterer i, at man køber et brugt køkken fremfor et nyt.

Med det nye tiltag har køkkenfirmaet valgt at sætte deres hjemmeside til rådighed for private, der gerne vil sælge eller købe et brugt Multiform køkken.

Du kan læse mere om konceptet her.