Din bearnaisesauce skiller, bøffen brænder på og kartoffelvandet bulderkoger ... Jo, det giver ofte sved på panden at fremtrylle perfekte madresultater til sine middagsgæster, men her er en løsning, der kan garantere succes i køkkenet: de nye stilrene TempControl induktionskogeplader fra Miele. Bliv klogere på nogle af deres features, som gør det hele nemmere:
Vidste du, at en bearnaisesauce skiller, hvis temperaturen i gryden ryger over ca. 63 grader? På ordinære kogeplader vil varmen stige stødt, også selvom du ikke skruer mere op for varmen, men det sker ikke på Mieles kogeplader – TempControl sikrer nemlig en konstant temperatur og kontrolleret tilberedning.
Du kan vælge mellem tre temperaturkontrollerede trin: Sagte stegning (f.eks. æg), medium stegning (f.eks. steaks) og kraftig stegning (f.eks. woktilberedning). Og du vil lynhurtigt lære hvilke madvarer, der passer til hvilke trin, men kan også selv justere på indstillingerne, hvis du har brug for det.
Klik på ikonet for ’simrefunktion,’ vent på at ikonet holder op med at blinke – så kan du trygt tilsætte væske til din sauce, f.eks. fløde, uden at noget sprøjter ud over det hele eller bliver ødelagt.
Hov! Er nogle retter færdige før andre? Med holde-varm+-funktionen på TempControl-zonen kan du nemt sænke temperaturen til en lav konstant, så maden holder sig lun uden at blive ødelagt.