Hotel Chocolat School of Chocolate chokoladeskole
© Hotel Chocolat

Lav din egen chokoladebar på ny chokoladeskole

Hotel Chocolat har skabt ”School of Chocolate”, og nu er konceptet kommet til København. Gennem workshops kan du lave din egen chokoladebar og samtidig lære chokoladens ABC.

Det britiske chokoladebrand Hotel Chocolat har skabt konceptet ”School of Chocolate”, som de har succes med i England.

Nu er chokoladeskolen kommet til Danmark.

Hotel Chocolats butik i København tilbyder workshops for børn og voksne, som vil blive afholdt uden for butikkens åbningstider.

Hotel Chocolat School of Chocolate chokoladeskole
© Hotel Chocolat

Fra bønne til bar

På workshoppen vil erfarne chocolatiers fortælle historien om ”gudernes føde” og give indsigt i chokoladens proces fra kakaobønne til chokoladebar.

Derefter går man som deltager i krig med sin egen lille chokoladeproduktion med bl.a. morter og ristede kakaobønner. Arbejdet ender ud i en chokoladebar, som man kan tage med hjem.

Hotel Chocolat School of Chocolate chokoladeskole
© Hotel Chocolat

Vil lære danskerne om kakao og chokolade

Ali Saleh fra Hotel Chocolats afdeling i Danmark fortæller om ambitionen med den nye chokoladeskole i København:

– Vi vil gerne lære danskerne om kakao og chokolade. Vi går meget op i, hvordan vi producerer vores chokolade, og det er vigtigt for os, at vores kunder kender processen. Det er vores håb med chokoladeskolen, at deltagerne kan bruge læringen, når de kommer hjem, så de opdager, hvordan de kan bruge chokolade i køkkenet på andre måder, end de fleste gør i dag.

Hotel Chocolat vil jævnligt offentliggøre datoerne for de næste planlagte chokoladeskoler på deres Instagram-profilog Facebookside.

Den første chokolade-workshop bliver afholdt onsdag den 25. april kl. 19-21. Billetter bliver solgt fra Hotel Chocolats butikker i Frederiksberg og København, og prisen er 350 kr. pr. person.