© Svane Køkkenet

Her er dit køkken i 2018: Råt og raffineret

Nyheden fra Svane Køkkenet er modigt, mørkt, elegant og emmer af rå natur og eksklusivitet. RAW er et nyt materiale, som åbner et væld af muligheder i køkkenindretningen anno 2018.

Svane Køkkenet har lanceret et helt nyt materiale, RAW, der revolutionerer den måde, vi tænker design af køkkener. Resultatet er mørkt, eksklusivt og modigt – det totale opgør med det hvide, nordiske køkken.

RAW er et nyt materiale, som åbner et væld af muligheder i køkkenindretningen anno 2018 og bringer nyt liv til alle Svanes eksisterende køkkenserier. RAW stimulerer vores kreativitet og indbyder os til at tænke nyt, på tværs og helt anderledes i køkkenindretningen.

– I år har vi haft en anderledes tilgang til vores 2018-nyhed. De seneste syv år har vores designfilosofi været, at introducere ét køkkendesign i forskellige materialer. Nu vender vi det hele på hovedet og introducerer RAW - ét materiale, som går på tværs af hele vores sortiment, og reaktiverer de seneste syv års unikke køkkendesigns, fortæller MAA arkitekt Rolf Birk, koncept- og designansvarlig hos Svane Køkkenet.

Eksklusivt finér i dybe farvetoner

RAW er en finértype i egetræ med en specialudviklet overflade. Egetræet er udført med en mat, sortpigmenteret lakbehandling - en forædling af materialet, som fremhæver træets naturlige åretegninger, og som i sit udtryk forstærker træets dybe farvetoner og organiske spil i fladen.

Med sin lækre forarbejdede overflade indbyder RAW til at røre og mærke den gode kvalitet. RAW er et materiale, som taler til dine taktile sanser.

– I en digital tidsalder, hvor vi som mennesker tilbringer meget af vores tid online og henter vores boliginspiration i virtuelle universer, er vi vendt tilbage med en nyhed, som skal røres ved og mærkes - fordi du ikke kan få den samme fornemmelse af RAW på et billede. Kvaliteten og den eksklusiv overflade skal opleves med hænderne, fortæller Rolf Birk.

Nyheden RAW kan således anvendes på tværs af Svane Køkkenets designkøkkener - blandt andre WBL, S12, SMART, MASSIV/MS12 og S17, som i kombination med hinanden, og med nye materialer, skaber et væld af muligheder i køkkenindretningen.

Stimuler din køkkenkreativitet

Udover det nye RAW-materiale præsenterer Svane Køkkenet i sin 2018-kollektion også en række spændende nyheder med bl.a. et sommelierskab med alt i udstyr til vinentusiasten, smukke bordplader i træ og sten, greb og metalliske armaturer – et eksklusivt produktunivers som forstærker det rå og raffinerede udtryk.

– Det mørke og eksklusive naturmateriale spiller flot sammen med andre materialer som fx messing og sten, og vi leger også selv med kombinationer, hvor malede overflader i grå, grøn og hvide farver tilfører hvert sit særlige udtryk, fortæller Rolf Birk og tilføjer:

– Med RAW, og de resterende 2018-nyheder, åbner vi op for et univers, hvor vi kan arbejde med kontraster som mørkt og lyst, blød og ru, mat og blankt i vores køkkenindretning, og mere end nogensinde før eksperimenterer vi med kombinationer på tværs, fortæller Rolf Birk.

Svane Køkkenet præsenterer her tre eksempler, som understreger, hvordan RAW kan kombineres og anvendes på tværs af Svane Køkkenets designkøkkener, og skabe vidt forskellige udtryk med ét og samme materiale. Læs mere her.

Kom ind i den nærmeste Svane butik og oplev RAW - se mere på Svane.com.