Forår i køkkenet

Foråret byder på masser af skønne ting til køkkenet - et rullebord med plads til krydderurter, en messingvandhane og tilbehør i smukke grønne forårsfarver.

Barstole er blevet en fast del af køkkenet, og heldigvis kommer der flere og flere valgmuligheder, så man kan finde en, der passer, uanset om køkkenet er moderne eller klassisk. Et flot eksempel er FRB-barstolen, der er fremstillet af Frederiksberg Møbelsnedkeri. Barstolen er udført i røget egetræ, og det polstrede sæde er af sort skind. Hvert eneste sæde er i øvrigt håndsyet til stolen, så det passer perfekt. H 75 x b 35 cm, 5900 kr., Frederiksberg Møbelsnedkeri.

Risatorp er Ikeas bud på forårets nyindkøb til køkkenet. Det er et praktisk rullebord med kurve, som kan bruges til fx krydderurter. Fremstillet i pulverlakeret stål, l 57 x b 86 cm. 449 kr., Ikea.

Den populære vandhane til køkkenet Fusion 3-i-1 fra Quooker er nu kommet i en særlig limited edition i messing. Det smarte ved Fusion 3-i-1 er, at den både har koldt, varmt og kogende vand i en og samme hane. Den særlige model fås med to overflader - blank messing eller bruneret messing, som giver et lidt mere underspillet look. De koster henholdsvis 16.900 kr. og 18.900 kr., Quooker.

I efteråret præsenterede Le Creuset den nye farve Ocean, som har vist sig at være en så stor succes, at den nu bliver rullet ud over flere produkter. Det betyder, at man nu kan få tallerkener i 5 størrelser, fra 139,95 kr., men også denne flotte salt- og peberkværn. 329,95 kr., Le Creuset.

Fine forårsfarver. Stelton er kommet i forårshumør. Det har resulteret i, at en række klassikere har fået nyt liv - fx den velkendte termokande EM77, 399,95 kr. Men der er også nye produkter i forårsfarverne - fx To Go Click-koppen, der koster 149,95 kr.