© AUBO Køkken & Bad

Derfor hitter det hvide køkken stadig

Selvom farverne for alvor er vendt tilbage i indretningen, er de hvide køkkener stadig populære. Men hvorfor?

Vi er blevet mere modige. Vi vil skille os ud. Vi vil have unikke køkkener med sjæl og personlighed. Danskerne bliver mere og mere tilbøjelige til at montere låger i mørke eller sprælske farver og i forskellige materialer fra især naturen, men kærligheden til naturmaterialer og den brede farvepalet er ikke ensbetydende med det hvide køkkens død. Hos køkkenproducenten AUBO peger 8 ud af 10 nemlig stadig på et kridhvidt køkken med rene linjer og et minimalistisk touch, når køkkenet skal piftes op.

Uendelige muligheder

Vi er ikke alle kreative indretningsarkitekter, der brænder efter at skille os ud fra mængden. En stor del af os ønsker blot et stilrent og funktionelt køkken, der bidrager med lys og lethed til vores bolig. Det er blandt andet en af grundene til, at det hvide køkken stadig er populært.

Det hvide køkken er samtidig et solidt fundament, man kan bygge ovenpå, hvis behovet for kontraster trænger sig på. Alt fungerer sammen med hvidt – hvad enten det drejer sig om en farvet væg, kulørte møbler eller frodige planter. Ofte skal der meget lidt til for at ændre udtrykket i det hvide køkken.

© AUBO Køkken & Bad

Det sikre valg

Det er ikke kun køkkenets udtryk, der spiller ind, men i særdeleshed også prisen. Ikke at et hvidt køkken pr. automatik er billigere, når pengene skal på bordet, men fordi det hvide køkken sikrer en tidløs stil, der ikke akut skal kasseres, når moden skifter.

Det er dog ikke udelukkende med et salg for øje, at et hvidt køkken kan være en fornuftig investering. De fleste boligejere vil kraftigt overveje, om de risikerer at blive træt af den pågældende stil om tre, fire eller fem år. Et nyt køkken er en stor udgift, og skal man skifte i takt med tidens trend, bliver det en dyr fornøjelse. Blandt andet derfor er hvidt stadig et hit.

Så lad os slå fast, at hvide køkkener er andet og mere end højglans og grebsfri låger. Der findes et utal af varianter, hvor materialet eller nuancerne giver et forfriskende pift. Hvidt kan også være rustikt, og med de rigtige greb kan man sagtens tilføre sit hvide køkken sjæl og personlighed. Bliv inspireret og find dit nye køkken på AUBOs køkkenside.

© AUBO Køkken & Bad