Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

7 stilsikre køkkenøer

Køkkenet er hjemmets samlingspunkt. Vi har samlet 7 køkkener med køkkenøer, der alle har særligt smukke detaljer.

Pernille Palmquist

© Malue Drejer

Dette køkken har enkeltheden i fokus. Det har et særpræget og rustikt udtryk ligesom resten af Pernille Palmquist bolig.

Bæredygtige køkkenøer

© Karsten Damstedt

Denne rå køkkenø i beton er en del af et bæredygtigt hus, der har har fokus på funktion.

Tim Vladimirs køkkenø

© Kennet Havgaard

Timm Vladimirs køkkens er hans hjemmekontor og skulle have plads til alle de rigtige redskaber. Derfor er stilen holdt i det industrielle. Se resten af køkkenet her.

Sortbejdset eg

© Bjarni B. Jacobsen

De hvide corianplader indrammer køkkenøens sortbejdset eg, hvilket får rummet til at virke lysere. Dette køkken er minimalistisk og råt, som er et tema der går igen i hele den flotte betonvilla.

Nicher

© Lars Kaslov

Denne lyse og enkle køkkenø indeholder mange speciallavede løsninger, ligesom resten af lejligheden. Køkkenøen har nicher, der giver den en funktion mod begge sider.

Flytbare køkkenøer

© boligmagasinet.dk

Rummet herer husets midte, der forbinder alle rummene i det flotte hus på Amager. Køkkenøen er nem at flytte på, så Køkken-alrummet kan få mange funktioner.

Træ og metal

© Anders Hviid

Der er valgt solide materialer i dette køkken som træ og metal, der bare bliver smukkere med tiden. Den enkle køkkenø fører en direkte over til den lige så stilsikre stue.

Relaterede Artikler