7 elegante karafler til middagsbordet

En flot karaffel vil med garanti pynte flot på dit middagsbord.

Skarpt skåret glas
© Frederik Bagger

En karaffel til lidt af hvert

Serverer du vand eller vin i din karaffel? Uanset hvad vil den pynte højt og flot på bordet. Designet er elegant og slankt, og kan få selv vand til at se spændende og eksklusivt ud.

Crispy Dark Waterfall, 399,00 kr., Frederik Bagger.

2 i 1
© Mater

Skulpturel vinkaraffel

Denne karaffel er et kunstværk i sig selv. Den er designet af den danske arkitekt Eva Harlou, og har to separate beholdere. I de to beholdere kan man med fordel opbevare to forskellige drikkevare: for eksempel to forskellige vine eller Aperol og prosecco.

Double Bottle, 895,00 kr., Mater.

Pynt i sig selv
© Rosendahl

Vandkaraffel fra Rosendahl

Denne karaffel fra Rosendahl er dekorativ i sig selv med sin helt særlige femkantede form. Den er lavet i mundblæst glas, og kan rumme op til 1,3 liter.

Rosendahl Penta, 349,95 kr., Rosendahl.

Rund og elegant
© Muuto

Minimalistisk karaffel

En minimalistisk karaffel med bløde former vil altid pynte på middagsbordet. Med dens store åbning er den nem at hælde fra, uanset om du serverer vin og vand til aftensmaden, eller juice på morgenmadsbordet.

Corky Carafe samt glas, 335,00 kr., Muuto.

En ægte klassiker
© Eva Solo

Køleskabskaraffel

En både smuk og praktisk karaffel. Den passer i de fleste køleskabslåger, så den er oplagt at bruge til at servere et koldt glas vand. Desuden er den 100% drypfri, og tåler maskinopvask.

Køleskabskaraffel rummer 1,4 L, 349,95 kr., Eva Solo.

Enkel og smuk
© Stelton

Minimalistisk design

I tykt glas og med elegant kobberprop står karaflen flot. Den passer ind i de fleste køleskabslåger, og kan indeholde op til 1 liter. Ideel til vand og vin.

Flow karaffel, 359,95 kr., Stelton.

Flot designer karaffel
© Orrefors

Dekorativ karaffel

I baggrunden af de fine glas står karaflen. De fleste karafler ser godt ud som en del af et sæt, og denne model er ikke nogen undtagelse. Den er designet af Martti Rytkönen og kan indeholde 95 cl.

City Decanter, 1415,00 kr., Orrefors.