5 køkkener, 5 udtryk

Hjemmets hjerte... Vi har samlet 5 forskellige køkkener med hver sit udtryk, så der er noget til enhver smag.

Minimalistisk køkken
© Danske BoligArkitekter

Køkkenet er centralt placeret i huset; der er kort afsted til både opholdsstue, spisestue og terrassen udenfor. Der er valgt et HTH-køkken med hvide elementer, bordplade i corian og hvidevarer fra Miele. Køkkenet har en enkelt og minimalistisk udtryk.

Her kan du læse hele reportagen Energirenovering ude og inde af Danske BoligArkitekter.

Vipp-køkken
© Anders Hviid

Et unikt køkken med franske fornemmelser. Stål- og aluminiumselementerne fra Vipp er pudderlakerede i sort med en bordplade i 5 mm børstet stål. Køkkenet har et personligt udtryk.

Her kan du læse hele reportagen Hvis mure kunne tale.

Håndlavet køkken
© Tim Bjørn

Køkkenet er håndlavet af en snedker med bl.a. store skvæg med højglaslakerede låger. Køkkkenet er åbent og rummeligt, og hænger fint sammen med spisepladsen. Der er plads til både madlavning, samvær og hygge i det store køkkenalrum.

Her kan du læse hele reportagen Sydeuropa i Nordsjælland.

Simpelt køkken
© Martin Dyrløv

Køkkenet er familiens favoritsted. Under renoveringen af huset blev loftet hævet, lyset er blevet lukket ind, og rummet er blevet udvidet med lige præcis de 7 m2, som bebyggelsesprocenten tillod. Køkkenets udtryk er simpelt og lækkert.

Her kan du læse hele reportagen Simpel ide skaber sammenhæng af Danske BoligArkitekter.

Martin Dyrløv
© Karina Tengberg

Dette køkken hører hjemme hos glaskunstneren Liz Sherek i New Zealand. Det spejlblanke køkken tilfører huset en knivspids glamour, og giver et luksuriøst udtryk.

Her kan du læse hele reportagen Brudte regler i stram arkitektonisk indpakning.