© Bjørn Wiinblad

5 fine serveringsbakker til aftenkaffen

Det kan være svært at balancere kaffe, snacks og andet godt, hvis du skal fra køkken til stue, men med en serveringsbakke går det hele lidt nemmere.

Slip for at gå to gange

Der er ikke noget hyggeligere end at lave en kop te eller kaffe og en lille snack, når man arbejder hjemme eller skal se en god film, men det er ikke altid lige nemt at balancere med det hele på vej ind i stuen.

Heldigvis findes løsningen jo i form af noget så simpelt som en bakke, men den må godt se lidt lækker ud, så den også pynter, når den ikke er i brug.

© Georg Jensen

URKIOLA bakke - Georg Jensen

Bakken er en del af URKIOLA-serien, der er designet af spanske Patricia Urquiola, og ligesom resten af serien er designet ganske simpelt med et lille twist. Bakken er lavet i blankt stål med asymmetriske kanter, hvoraf en ene er riflet, hvilket giver et spændende spil i overfladen.

URKIOLA kan købes lige her.

© Architectmade

Turning Tray - Architectmade

Turning Tray fra Architectmade blev designet af Finn Juhl tilbage i 1956 med en flot teakramme og en farvet bundplade. Bakken er tidløs, og der er både pangfarver og pasteller, så du kan vælge det perfekte match til dit hjem.

Bakken kan købes lige her.

© Skagerak

Fionia Tray - Skagerak by Trip Trap

Den fine Fionia Tray fra Skagerak har et klassisk design i egetræ, og den har en god og praktisk størrelse, der er helt perfekt til en kop aftenkaffe. Samtidigt fylder bakken ikke for meget, når du ikke bruger den, og det enkle design blender fint ind.

© Bjørn Wiinblad

Papagena - Bjørn Wiinblad

Papagena har en fin, oval form, der adskiller sig lidt fra andre bakker. Den er dekoreret med Bjørn Wiinblads klassiske tegninger og pynter fint i sig selv, når den ikke er i brug. Papagena fås både i blå og sort.

Papagena kan købes her.

© Rosendahl

Grand Cru - Rosendahl

Bakken fra Rosendahls Grand Cru-serie har det klassiske Grand Cru-design, men er lavet i bambus, som giver bakken et anderledes og varmt look. Bambussen gør også, at bakken er dejligt let, og det er et miljøvenligt alternativ til træ.

Du kan købe bakken lige her.