4 ting i køkkenet, der gør din hverdag nemmere

Annonce: Bliver du nogle gange overmandet af hverdagens madlavning, tøjvask, krav om sundhed - og mangel på tid? Få tips til hjælpemidler i køkkenet her.

1. Vær sund i en fart med damp Sundhedsbølgen er over os, og der ligger en stor forventning til især forældre om, at børn skal have en varieret og sund kost. Men det kan synes tidskrævende, besværligt og monotont, fordi man ofte henfalder til at lave de samme retter igen og igen. Men du kan bare fyre op under dampen og åbne døren til en ny verden af lette, sunde alternativer. Samsung har udviklet varmluftsovnen, NQ7000H, en kombi-ovn med en dampkogsfunktion, der giver en lyst til at springe ud i sunde retter som dampet fisk, kød og grøntsager, fordi det er nemt at indstille ovnen til at dampe maden, så den bibeholder både sin smag og sine vitaminer. Og så sørger ovnen selv for at rengøre sig efter brug…

Læs også: Lav perfekt dampet fisk på 8 minutter

2. Spar tid på at rydde op i køleskabet Bruger du også gentagne kedelige stunder på at holde orden i dit køleskab? Så anskaf et køleskab, der er rummeligt og indrettet på en måde, så der er god plads til varerne. Samsung har udviklet flere køleskabe, der tilbyder netop det. Bl.a. køle-fryseskabet French Door RF24H, der åbnes med en dobbeltdør og er indrettet med rummelige hylder og dybe skuffer.

Læs også: Sådan får du orden i dit køleskab

3. Undgå nemt madspild Madspild er på dagsordenen, fordi danskerne smider alt for mange fødevarer ud - bl.a. fordi vi ikke har et overblik over, hvad der gemmer sig inde i vores ofte rodede køleskabe. Med Samsungs side-by-side køle-fryseskab Food Showcase er det problem løst. Det er delt op i to rummelige opbevaringsrum, og når du åbner køleskabet er en større del af hyldepladsen placeret i en separat indvendig dør af glas, der sikrer, at du hurtigt kan se, hvad du har derinde. Hylderne og skufferne er rummelige og nemt tilgængelige, så det er slut med at stable varerne - og bruge tid på at grave noget frem, der for længst har overkredet sin udløbsdato.

Læs også: Gør køleskabet overskueligt

4. Vær miljøbevidst hele tiden - på ingen tid
Mange moderne forbrugere vil gerne have komfort, stil og funktionalitet - uden at gå på kompromis med miljøbevidstheden. Med hårde hvidevarer, der har miljøbevidsthed integreret som en del af sit design, kan man slå alle fluer med ét smæk. Samsung har i flere af sine hårde hvidevarer netop tænkt miljøet ind - bl.a. i sine køleskabe, der er indrettet med en teknologi, der sikrer, at køleskabet altid holder en stabil og jævn temperatur.
Også vaskemaskinen Eco Bubble, der vasker så lavmælt, at den sagtens kan stå i køkkenet, har bl.a. en miljøbesparende teknik, der gør tøjet renere ved lavere temperaturer. Den doserer også selv vaskemiddel alt efter, hvilket program, man har valgt, hvorfor det er slut med at bruge for meget sæbe. Desuden kan du fjernstyre den via en app på mobilen, så vasken er færdig, når du har tid til at hænge tøjet op. Det er altså også slut med at bruge spildte timer og unødig energi på at vaske tøjet igen, fordi det er blevet surt af at ligge for længe i maskinen.

Læs også: Mit lille vaskeri - i køkkenet