Hay Milano nude

Sådan får du farven nude ind i boligen, uden det bliver for feminint

Årets it-farve er uundgåelig og intet mindre end fantastisk. Se hvordan du kan indrette dig uden, at farven tager over og bliver tøset.

Som designelsker, kan man ikke undgå den sarte, stilfulde farve i indretningen. Farven kan fortolkes og anvendes i forskellige nuancer, uden du mister stilen og dens yndefuldhed.

Er du, ligesom os, forelsket i farven, kan du her finde inspiration til, hvordan du kan indrette med nude, uden at det giver et alt for femnint udtryk.

Divine - komfort, charme og eksklusivitet

Divine fra Bloomingville er sofaen på værket og her er årets farve også et must. I stærk kontrast til det kolde gulv, står farven smukt, rent og ikke-tøset. Og er du modig, kan du sagtens indrette en hel stue, med sofaarrangementet som centrum.

Sofaen er en 2,5 personers sofa og måler b 75 x l 188 x h 93. Sofaen fås både i lys rosa og lys grå.

Bloomingville Divine sofa fås fra 13.920 kr.

Afslappet hygge i spisestuen

Salt og pebersættet fra Menu, designet af Norm Architects, kan nemt opstilles i et fint stilleben og skabe stemning i spisestuen. Sættet fås i forårets største farve men designet er tidløst og vil derfor stå stærkt i mange år.

Sættet måler 20,5*8 cm og er lavet af plastik, keramik og træ.

Menu salt og peber sæt fra 399 kr. www.menu.as

Fokus og kontraster på kontoret

Med farven nude på væggen, kan du skabe et lækkert og uhøjtideligt kontormiljø, som inspirerer og giver kontrast til kontorets øvrige interiør.

HAY har skabt et fedt kontormiljø, hvor de har indrettet med deres kendte designs og farven nude - og du kan nemt stjæle stilen.

HAY Copenhague Chair fra 1.679 kr.

Kunsten at kunne kombinere

Det kan være svært at indrette sig med en stil, som er langsigtet og tidløs. For at undgå, at du bliver træt af farven nude, skal du lære at kombinere den med andre farver og materialer.

Fritz Hansen viser på det bedste vis, hvordan man kan kombinere farven nude med træ, plast og pastelgrønne farver. Stilen er tidløs, uforglemmelig og personlig, og du vil med garanti elske kombinationen i årevis.

Arne Jacobsen, Dråben fås fra 2.485 kr.

Nude i smukke mønstre og former

Cole & Son har siden 1875 designet og produceret smukke tapeter, tekstiler og tryk. Deres designs afspejler tidens største trends og de formår at lave tapeter, hvor der leges med farver og unikke former.

Med tapeter på væggen, vil du kunne skabe rum, hvor der er liv og sjæl. Og lige nu, kan du finde masser af tapeter, som har farven nude i sig.

Bestil en tapetprøve fra 15 kr.

Hyg dig i den fløjlsbløde farve

Nude er elegant, blød og indbydende, og derfor bør du som minimum have farven i dit soveværelse. Er du ikke klar til at male væggene, kan du i stedet putte dig i farven, som vil omfavne dig og give indre ro. Her har Södahl designet et smukt sengesæt i den smukke farve.

Södahl sengetøj fra 249 kr.

Små skridt, mærkbar forandring

Er du forelsket i den sarte farve, men er en smule nervøs for det første skridt, kan du sagtens starte i de små.

Bolia har sammensat en fantastisk serie af accessories, hvor farven nude har fået en fremtrædende rolle. Her kan du finde små nips i nude, som opdaterer din indretning, uden at farven bliver gennemtrængende.

Bolia accessories fra 67 kr.