Radiator fra italienske Tubes

Når en radiator bliver til kunst på væggen

Radiatoren er ofte hjemmets sorte får, da det ikke altid har været mest prangede element. Men denne radiator vil udfordrer vores grundsyn til stor glæde for os og dig.

Danske Odorico forhandler eksklusive og moderne produkter til bad, køkken og bolig generelt. Heriblandt er de officielle forhandler af italienske Tubes, som har opbrudt en gammel tradition.

Tubes er et italiensk designfirma, som blandt andet designer og producerer radiatorer til det moderne hjem, som er trætte af de traditionelle og tunge klodser. En af deres mest opsigtsvækkende kollektioner er Add On serien.

Det er den indiske designer Satyendra Pakalé, der står bag Add On serien for Tubes. Satyendra Pakalé er kendt for sin evne til at designe tekniske installationer med moderne udtryk, hvor der samtidig er taget højde for praktisk anvendelse. Ifølge Satyendra Pakalé behøver hjemmets varmekilde ikke at være stor, tung eller have en fast placering under vinduerne.

Smuk og moderne radiator med masser af funktionalitet

Add On er en radiator, som bygges op af en masse små moduler – heraf også navnet. Man har et udgangspunkt og bygger videre som man selv ønsker. Varmekilden kan du også selv vælge – du kan både få en elektrisk udgave og én med vandopvarmning. Varmen vil automatisk blive transporteret rundt i modulerne og give skøn varme til rummet.

Der er altså tale om en radiator, som passer ind i alle hjem.

Satyendra Pakalés vision var at skabe en radiator, som passer ind i moderne arkitektur, livsstil og indretning – en radiator er vigtig for ham, men den må ikke forstyrre øjet. Derfor kan Add On radiatoren placeres alle steder, lige fra væggen i badeværelset. Den kan endda også anvendes som moderne og funktionel rumfordeler, du bestemmer helt selv.

Radiatoren fra Tubes/Odorico koster fra ca. 20.000 kr