Maskulin autenticitet og naturlighed til boligen

MUUBS lader den rå og uspolerede natur rykke med indenfor, når efteråret inden længe sniger sig ind over landet. Deres nye kollektion er en hyldest til det uperfekte, det nærværende og håndværket. Se 10 af vores favoritnyheder her.

Camou læderpuf
© MUUBS

Puffen Camou er lavet af naturlæder med en lækker følelse af ​​rå luksus. En fin detalje er de synlige sømme. Puffen måler 50x50x50 cm.

Organic æggebæger
© MUUBS

Originalt æggebæger i teak med smukke, synlige årer. Æggebægeret er designet med en lille fordybning til både æg og salt. Ideelt til en dejlig langsom efterårsmorgen.

Hazel lyssten
© MUUBS

Hazel er håndlavet i terracotta-ler og brændt over åben ild, og hver enkelt sten er derfor unik. Et tænkt bloklys i lysstenen på en mørk efterårs- eller vinteraften er indbegrebet af hygge.

Tan løber
© MUUBS

Den mørkeblå løber giver en cool kontrast på et lyst trægulv. Den er skabt af naturfiber og måler 80x200 cm.

Camou dørstopper
© MUUBS

Denne cool og casual dørstopper er produceret i lækker bøffellæder i farven sort eller camel og designet med et håndtag, så du nemt flytter den rundt efter behov.

Hazel krukke med låg
© MUUBS

Den smukke, håndlavede lerkrukke er ideel til opbevaring af grøntsager, da lufthullerne i låget giver grøntsagerne mulighed for at få luft og forblive friske.

Antikka fad
© MUUBS

Brug for eksempel dette lækre antikke fad til frisk frugt, der med sine farver og former vil skabe flotte kontraster til fadet. Det rustikke fad kan også bruges som lav urtepotteskjuler, hvor den mørkebrune farve vil stå godt til de grønne nuancer.

Hazel salt- og pebersæt
© MUUBS

Anderledes rå udgave af det klassiske salt- og pebersæt med flotte detaljer. Sættet er som resten af Hazel-serien skabt i terracotta-ler og brændt over åben ild.

Deka taburet
© MUUBS

Denne enkle taburet er skabt i naturligt teaktræ og er ideel til køkkenet - for eksempel når børnene hjælper til med madlavningen, eller når du skal have fat i sager på de øverste hylder.

Camou siddepude
© MUUBS

Camou siddepuden giver ekstra komfort og fungerer samtidig som en dekorativ farveklat til din yndlingsstol. Vi er vilde med den flotte mørkeblå nuance, men den fås også i en neutral sort udgave - begge produceret i nappa i et design med synlige syninger.