© Miele

Imponer dine gæster med vilde, smarte køkkenfunktioner

Med disse nye køkkenfeatures og gode råd vil dine gæster have svært ved at glemme maden, stemningen og dig som den gode vært.

Der er intet som et middagsselskab med god mad og hyggelig stemning. Desværre kan det være en udfordring at være en god vært, der underholder og nyder selskabet, når du samtidig skal stå for lækre madretter i køkkenet.

Derfor giver vi her i samarbejde med Miele svaret på, hvordan du imponerer dine middagsgæster. Deres nye serie af køkkenprodukter, Generation 7000, indeholder nemlig en række smarte funktioner, som giver dig mulighed for at servere velsmagende mad uden at skulle stresse.

Undgå at bruge din aften i køkkenet

Under cocktail hour og hele middagen igennem er det ærgerligt, hvis du hele tiden skal gå for at se til maden. Med en ovn fra Mieles Generation 7000 følger den smarte funktion 'Foodview', som sørger for, at du ikke behøver gå ud til ovnen mere end højst nødvendigt. Her er der nemlig et kamera indbygget i ovnrummet, så du kan holde øje med maden direkte fra din smartphone. Du kan desuden justere temperaturen og tilberedningstiden via en app, så du kan bruge så meget tid med dine gæster som muligt.

© Miele

Vær nærværende uden at bekymre dig

For at dine gæster skal huske dig som den gode vært, er det vigtigt, at dit fokus ligger hos dem, og at du er opmærksom på deres behov. Spørg ind til dem og vær sikker på, de ikke mangler noget. Det kan dog være svært ikke at sidde og stresse over, om der mon nu er styr på maden. Her kan funktionen 'TasteControl' fra Mieles Generation 7000 sikre, at du ikke tilbereder din mad for længe. Ovnen åbner nemlig lågen af sig selv og køler lynhurtigt ovnrummet ned, når maden er færdig. På den måde kan du være til stede og stadig være sikker på, du serverer en perfekt tilberedt middag.

© Miele

Imponér med fede funktioner og fuld fleksibilitet

Vil du efterlade dine gæster med en wow-fornemmelse, vil de smarte features fra Mieles nye køkkenserie gøre en stor del af arbejdet. De nye full-surface induktionskogeplader indeholder en funktion, der både vil gøre din madlavning smartere og nemmere, samtidig med dine gæster vil betages. Her kan du nemlig placere dit kogegrej vilkårligt på kogepladen og flytte rundt på dine gryder, som du ønsker. Flytter du gryden, flytter indstillingen med, hvilket giver stor fleksibilitet, når du har gang i et måltid med flere gryder, potter og pander.

Den 3-stjernede michelin-kok, Kyle Connaughton, er en af tre internationale stjernekokke, som har udfordret sig selv med de nye Generation 7000-køkkenprodukter. Se videoen for at opleve, hvilken frihed den glaskeramiske kogeplade med intelligent gryderegistrering giver, samt de sæsonbetonede delikatesser, kokken kreerede, da han fik lov at lade kreativiteten flyde.

Dæk op til fest

Efter middagen kan du passende stille frem til fest. Hav en bakke med et assorteret spiritus-sortiment klar med isterninger og forskellige slags vand at mixe med, sørg for at have et lille udvalg øl på køl og husk nogle alkoholfrie valgmuligheder til dem, der ikke drikker, men stadig gerne vil være en del af festen. Skru op for musikken (du har selvfølgelig sørget for en fed playliste), tag dig en drink og overgiv dig til den gode stemning - du har nu bestået aftenen som en eminent vært.