Stefan Wessel

BO BEDRE søger praktikanter

Brænder du for at skrive om design og arkitektur, og kildrer det i fingrene for at få lov til at skabe indhold, der fanger på nettet og Facebook? Så er det dig, vi leder efter.

Bobedre.dk er Danmarks største boligsite, hvor der hver måned er ca. 216.000 unikke brugere og 640.000 sidevisninger. Bobedre.dk har det seneste år været igennem en omstilling, hvor arbejdet med indhold til sitet er blevet lagt ud på BO BEDREs redaktion. Dette er sket for at sikre en større overensstemmelse mellem print og digital. Det er netop derfor, at vi har brug for dig:

Vi søger universitetsstuderende, som trives med en hverdag fuld af udfordringer og deadlines, men hvor der også er tid til at have det sjovt. Du skal have et flot og fejlfrit skriftligt dansk, kunne sætte de rigtige tegn på de rigtige steder og have blik for den lidt anderledes vinkel, der gør sig på nettet. Kendskab til CMS-systemer og Photoshop er et plus, men ikke et krav.

Studerende kan komme fra dansk, kommunikation, medievidenskab, marketing osv. Vi har ingen præferencer, så længe du har interessen og evnerne. Praktikken er ulønnet og skal være meritgivende til din igangværende uddannelse. Praktikken varer 3-6 måneder, og er som udgangspunkt fuld tid med flydende arbejdstider, som selvfølgelig tilpasses dit studie og eksamensperioder.

Vi tilbyder en spændende hverdag i et lærerigt miljø i et ungt og sprælsk mediehus, hvor du har rig mulighed for at føre dine ideer ud i livet, bruge din kreativitet og suge til dig af erfaringer. Videre har vi Frederiksbergs bedste kantine, hvor du som praktikant får gratis frokost hver dag.

Arbejdsstedet er BO BEDREs redaktion på Benjamin Media, Finsensvej 6D, Frederiksberg, hvor du bliver en del af hverdagen på Danmarks største boligmagasin, og vil deltage i redaktionsmøder o.lign. på lige fod med resten af redaktionen. Du vil også deltage i de redaktionelle overvejelser om strategi, indhold og nye tiltag, der skal optimere bobedre.dk. Du vil derudover deltage i de løbende seminarer og interne kurser, der afholdes i huset i forhold til vores websites.

Praktikstillingen gælder for 3-6 måneder i efterårssemesteret 2018 og er ulønnet.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at sende en mail til digital redaktør May Kjærsgaard, mayk@benjamin.dk.

Send din ansøgning til:

jobs@benjamin.dk og mærk ansøgningen "Praktikant til bobedre.dk"