Bæredygtig kollektion med velgørende formål

Paper Collective har i dette efterår indgået samarbejde med anerkendte svenske designstudier.

Paper Collective har et mål om at skabe en international platform for moderne designplakater. Derfor stræber Paper Collective efter at indgå samarbejde med de bedste grafiske designere, illustratorer og kunstnere.

I dette efterår har Paper Collective indgået samarbejde med to anerkendte og succesfulde designstudier, som præger sæsonens plakatnyheder. Der er tale om de svenske designstudier Form Us With Love og Note Design Studio. Form Us With Love har lavet skønne illustrationer af forskellige naturelementer i 1:1 skala. Eksempelvis verdens største grankogle og et hagl på størrelse med en fodbold. Note Design Studio har fokus på smukke farver, som foldes flot ud i deres plakatserie ”The Beetles”, der forestiller farverige og grafiske krybdyr.

Det specielle ved Paper Collective er, at der til hver plakat er knyttet en velgørenhed, hvortil Paper Collective donerer 15% af hvert salg. Det er designerne der vælger det velgørende formål. Form Us With Love donerer til World Wildlife Foundation (WWF), mens Note Design Studio donerer til Greenpeace.

Paper Collective går ind for bæredygtig produktion, og plakaterne er derfor trykt på FSC-certificeret papir under den nordiske svanemærke-ordning. Plakaterne måler 50 x 70 cm, og koster 339 kr. Plakaterne vil blandt andet blive solgt på Paper Collectives hjemmeside.