Indret med de nyeste vaser

Indret dit hjem med smukke vaser. Her finder du de friske nyheder fra skønne brands.

Stilrent glas
© Holmegaard

Dansk design i høj klasse – smuk vase i mundblæst glas i en dyb grøn tone. Den danske designer Bodil Klær står bag vasens stilrene design. Vasen findes i forskellige størrelser, og også i elegant klart mundblæst glas. 499,95 kr., Holmegaard.

Elegant marmor
© Luisaviaroma

Bloc Studios har i samarbejde med fotograf Carl Kleiner skabt vasekollektionen Posture Vases. Med de tynde metal tråde "tvinges" blomsterne til at stå pænt, og giver en smuk og frisk udseende blomst eller buket i længere tid. 2.800 kr., Luisaviaroma.

Skabt ved et tilfælde
© Luisaviaroma

Denne smukke vase er et produkt af samme kollaboration som den ovenstående. Vaserne blev skabt ved lidt af et tilfælde. Bloc Studios og Carl Kleiner forsøgte at finde en måde, hvorpå blomster bedst muligt kunne fotograferes. De benyttede sig af de tynde metal tråde, og besluttede sig for, at videreudvikle idéen til en vase da resultatet var så elegant. 3.600 kr., Luisaviaroma.

Geometriske former
© Ferm Living

Genstanden som skiller sig ud fra mængden. Dette design fra Ferm Living skiller sig ud: Først og fremmest kan den både bruges som vase eller lysestage – alt efter hvad man har brug for. Videre har den et anderledes udtryk med de runde og præcis luftbobler, som skaber en illusion af, at tiden står stille. Bubble-glasobjekterne findes i fire forskellige geometrisk former, Fermliving.

Klassisk og moderne
© George Jensen

Manhattan vasen er klassisk George Jensen. Med ikoniske linjer og moderne udtryk falder den smukt ind i den resterende Manhattan kollektion, og da udtrykket er så enkelt, kan den også sagtens stå alene og pynte i hjemmet. 1.099 kr., George Jensen.

Håndlavet unika vaser
© Kira-cph.com

Anderledes og smuk vase fra Kira-cph.com med farverigt lakeret japansk papir. Alle vaserne er håndlavet og helt unikke. Med deres farvestrålende udtryk skal der ikke meget til, for at gøre dem endnu mere dekorative – en enkelt lille blomst kan gøre tricket. Videre kan de også bruges til opbevaring af skriveredskaber. 1.125 kr., Kira-cph.com.

Klassisk Kähler
© Kähler

Kählers Hammershøi-serie har fået denne smukke dybe grønne tilføjelse. Med den mørkegrønne farve skaber vaserne et elegant modspil til den ellers meget lyse og rene nordiske indretningsstil. Vaserne findes i flere forskellige størrelser, og også andre flotte efterårsfarver, Kähler.