Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

IKEAs efterårsnyheder har fokus på opbevaring

De lancerer to helt nye serier.

© IKEA - HAUGA-serien

Nye opbevaringsmuligheder

Efterårsnyhederne fra IKEA er inspireret af hollandske guldaldermalerier - stilen er traditionel og farverne er holdt i naturlige, varme farver som mørkegrøn og terracotta-farver, som er spået til at være én af Årets farver 2021.

Dette efterår lancerer de to helt nye serier: HAUGA og IDANÄS. Begge i rolige, varme farver og med et fokus på smart opbevaring. I IDANÄS-serien finder vi blandt andet fine skabe, der er perfekte som klædeskab eller til opbevaring af eksempelvis håndklæder og sengetøj.

HAUGA-serien giver dig fleksibel opbevaring for alle pengene. Serien lanceres i en tidløs grå, kombinerer åbne og aflukkede opbevaringsløsninger og kan bruges i alle hjemmets rum.

Elementerne fra HAUGA-serien kan deles op og bruges forskellige steder i bolig - som eksempelvis tv-bord, garderobe eller kommode, men kan også sættes sammen til ét stort mediemøbel eller bruges samlet til opbevaring i køkkenet.

Nyhederne kommer i handlen fra d. 1. oktober.

© IKEA - IDANÄS skab, 2299 kr.

© IKEA - HAUGA skab, 999 kr.