IKEA og LEGO løfter sløret for ny kollektion

Her får du et smugkig på de kreative nyheder.

© IKEA x LEGO Group

Skal vi lege?

Tilbage i 2018 var det spørgsmålet fra LEGO Group, som satte gang i samarbejdet med IKEA. Nu løfter de sløret for, hvad samarbejdet har bragt: Kollektionen BYGGLEK.

– ’BYGGLEK’ bygger bro mellem børns kreative leg og de voksnes behov for et hjem, hvor legesagerne hurtigt og nemt kan pakkes væk og findes frem igen, fortæller designer hos IKEA, Andreas Fredriksson.

Kollektionen består af opbevaringsbokse med låg i flere forskellige størrelser, som alle er udstyret med de velkendte LEGO-knopper, der gør det muligt at være kreativ og personliggøre opbevaringen med diverse elementer fra LEGO Systems. På den måde vil de kombinere leg og indretning:

– Man får lyst til at gøre BYGGLEK til en del af indretningen i hjemmet, og det er vigtigt, da vi ved, at børns leg og kreativitet fortsætter i barnets sind lang tid efter, at den konkrete leg stopper. Den stimulerende proces skal vi understøtte bedst muligt, så barnet kan fortsætte, hvor det slap i stedet for at starte forfra, siger Andreas Fredriksson

Den nye kollektion finder du i alle IKEAs varehuse i Danmark samt ikea.dk fra d. 1. oktober.

© IKEA x LEGO Group
© IKEA x LEGO Group

LÆS OGSÅ