LEGO lancerer boliginteriør til voksne

Den nye kollektion taler til din kreativitet og giver dig mulighed for at koble fra i en travl hverdag.

LEGO Art sæt med The Beatles
© LEGO

Lav dit eget kunstværk

Det nye Lego Art sæt giver voksne Lego-fans mulighed for at hylde deres idoler fra filmens, kunstens eller musikkens verden ved at bygge deres egne Lego-kunstværker, som kan hænge på væggen.

Indledningsvis har Lego lanceret fire forskellige motiver i deres Art sæt: The Beatles, Star Wars, Iron Man og Andy Warhols Marilyn Monroe.

LEGO Art sæt
© LEGO

Byg og bliv klogere

Til hvert motiv hører en podcast, hvor kunstkendere og designere fortæller historien bag motivet. På den måde kan du koble fra og fordybe dig i byggeprocessen, mens du bliver meget klogere på din passion for musik, film eller kunst på en helt ny måde.

For eksempel har Beatles-fans mulighed for at udsmykke hjemmet med et selvbygget portræt af deres yndlings bandmedlem, hvad enten det er John Lennon, Sir Paul McCartney, George Harrison eller Sir Ringo Starr. Og mens der bygges, kan man lytte til musik og fortællinger om bandet.

Et mentalt åndehul

Legos Art sæt til voksne er skabt med udgangspunkt i en stigende, global tendens, som handler om, at mange voksne søger nye måder, hvorpå de kan koble fra.

Art sættet er skabt til at give voksne et mentalt åndehul med plads til ro og fordybelse i en travl hverdag.

Serien lanceres i Danmark d. 1. august 2020, og du kan læse mere her.