Ida og Mads fra Nybyggerne har startet egen virksomhed

Har du været trofast følger i TV2's underholdningsprogram Nybyggerne, har du formentlig stødt på de flotte plakater i gult hus.

plakat japansk og skandinavisk kultur taisho soveværelse
© Taishō

Taishō

...er et japansk ord for 'kontrast' og er navnet på Ida og Mads’ nye virksomhed, hvor de sælger plakater af eget design.

Netop kontrasterne og lighederne mellem det japanske og skandinaviske er en fælles interesse for parret, og dét er til at se i de farverige, prints som Ida selv tegner.

Med sin baggrund som grafisk designer, har Ida et naturligt blik for det æstetiske, og under Nybyggerne stod hun også for deres inspirerende gallerivæg ved køkkenet. Nu kan du gøre hende kunsten efter, da billederne kan blive dine.

LÆS OGSÅ: Tag et kig ind i et hjem, hvor det skandinaviske møder det japanske.

Et væld af farver

Som dansk design blandt andet bygger på, vil Ida og Mads ikke gå på kompromis med kvaliteten. Plakaterne fås i et væld af farvekombinationer og størrelser, og hvis det ikke er nok, tilbyder de specialmål og -farver på alle deres plakater, så de passer perfekt ind i dit hjem.

Japansk design er kendetegnet ved sin enkelthed, klare og minimalistiske former og har en evne til at forene egne traditioner med moderne vestlige påvirkninger. Derfor spiller Japan en stor rolle i boligtrenden for tiden. Se her, hvordan du selv får stilen.

Er du på udkig efter nyt kunst til din gallerivæg, er Taishō et godt bud. Plakaterne kan købes på deres webshop, og de har netop lanceret en ny kollektion med deres nyeste plakat-design.

taisho plakat poster streger grøn tegning
© Taishō
taisho vægkusnk japansk og skandinavisk kultur udon nybyggerne
© Taishō