Guide: Sådan får du det grønne ind i den lille entré

Få planter ind i entréen ved at hænge dem op. De skaber ikke kun liv, men får den til at virke større.

Udnyt pladsen

Der er tit mangel på gulvplads i en lille entré og derfor ikke plads til planter og blomster. Man kan i stedet udnytte loftet og væggene til at få skabt et grønt miljø. Samtidig får det også den lille entré til at virke større.

Herunder viser vi tre idéer til, hvordan du får det grønne ind i entréen.

© DBKD
© Ferm LIVING

Brug væggen til at få planter i entréen

De smalle vægge i entréen kan bruges til at hænge vægpotter op. På den måde får du udnyttet de små vægge, som alligevel ikke kan bruges til knagerækker og malerier. Vægpotterne er med til at give din entré liv og farve.

De minimalistiske vægpotter fra DBKD kan fås i flere farver og størrelserne medium, large og xlarge. Prisen ligger mellem 119 kr. - 399 kr. Du kan finde dem hos Ellos her

Ferm Livings stentøjspotte har en rå tekstur, som giver potten et håndlavet og naturligt udseende. Pottens overflade er lavet med højglansfinish, som giver vægpotten et elegant udtryk. Brug den med en enkelt blomst som her eller en lille buket. Du kan købe her til 199 kr.

© IKEA
© Jotex

Skab et grønt miljø med hængepotter

Hvis du også har mangel på vægplads i din lille entre, kan du nemt hænge potteplanter op i loftet. På den måde får du både grøn natur ind i din entré, samt skabt noget højde og volume i rummet.

IKEA hængepotten kan fås i farverne grågrøn og lysegrå. Du kan købe potten her til 59 kr.

Den organiske hængepotte fra Jotex er inspireret af havbundens koralrev og er lavet i keramik. Hængepotten har en smuk og blank overflade og fås i grå med et blåligt skær. Hængepotten kan købes her til 189kr.

LÆS OGSÅ

Dekorative og bæredygtige blomsterskyer

Med blomsterskyer giver det dig mulighed for at lege med farverne og skabe et eksklusivt look i din lille entré. Samtidig er blomsterskyerne lavet af tørrede blomster, som gør det til en mere bæredygtig løsning.

Blomsterskyerne der er vist på billederne ovenfor er lidt store i størrelsen og ikke helt ideelt til i en lille entré. Men blomsterskyer kan laves i mange størrelser, hvis man laver sin egen. Man kan købe tørrede blomster her eller et DIY blomstersky kit her, som har kits i størrelserne small, medium og large.

LÆS OGSÅ