Guide: Sådan får du entréen til at se større ud

Få den lille entré til at se ud af mere med disse 5 simple tips.

© Ellos

Brug spejle og snyd dig til mere plads

Du kan få entréen til at syne større ved at indrette med spejle, som både kan reflektere det lys, som måtte komme ind i entréen og samtidig reflektere rummet og dermed skabe en illusion om mere plads. Pas dog på ikke at indrette med for mange spejle, da det kan forvirre mere, end det gavner.

Spejl Tina, 799 kr., Ellos

LÆS OGSÅ: 15 dekorative spejle der giver badeværelset et boost

© Ellos

Find det helt rette lys

Det er vigtigt at gennemtænke belysningen i entréen, da dette er afgørende for, hvor stort rummet føles. Sørg for, at hele rummet er oplyst, da rummet vil synes mindre, hvis det er mørkt eller lyset er centreret i midten af rummet. Hertil kan spots blandt andet være effektive.

Loftlampe Arezzo, 699 kr., Ellos.

© Getty Images

Undgå at male mørkt

Generelt er det en god idé at undgå mørke vægge og gulve i den lille entré, da det får rummet til at se mindre ud. De større møbler i rummet såsom skabe er endvidere gode at holde i de lyse nuancer, så ikke de ser for tunge og voldsomme ud til det lille rum. Sørg dog for, at enkelte mindre møbler eller småting er mørke, så der skabes en kontrast til det lyse rum.

© Hübsch

Tænk smart og smalt

Det er en god idé at undgå for store møbler i den lille entré. Tænk derimod i smalle møbler såsom et smalt skoskab eller smalle hylder til væggene. De smalle møbler rummer overraskende meget og er en god måde, hvorpå man kan få gemt sko og småting væk.

Hübsch Skoskab egetræ, 1.178 kr., fundet hos By Dahl Living.

Læs vores 5 bud på opbevaringsløsninger til den lille entré her.

© IKEA

Udnyt højden

Indret i højden i din lille entré og skab på den måde masser af opbevaringsplads. Du kan for eksempel sætte hylder helt op til loftet på den ene væg. Sørg dog for, at der stadig er nogle frie vægge uden hylder, spejle, rammer eller lignende, da det er med til at skabe luft i rummet.

ALGOT Vægstolpe/stang/skohylde, 1.135 kr., IKEA.