5 opbevaringsløsninger til den lille entré

Udnyt pladsen optimalt i din lille entré med disse 5 smarte opbevaringsmøbler.

© Tchibo

Siddeplads med opbevaring

En siddeplads i entréen gør underværker, når du skal have skoene på om morgenen. Kombiner siddepladsen med god opbevaringsplads til huer og vanter, eller hvad du lige står og mangler en skuffe til. Denne flotte bænk kan rumme lidt af hvert og pynter samtidig rigtig fint i entréen.

Bænk med skorum, 1.419 kr., fundet hos Tchibo

© House Doctor

Hylde og knagerække på en og samme tid

Med en kombineret hylde og knagerække kan du samle dine jakker og småting samme sted i din entré. Hylden kan både bruges til vanter og huer, men man kan også placere små opbevaringskasser på hylden til småting såsom cykellygter, nøgler og lignende.

Knagerække Pocket fra House Doctor, 1.399 kr., fundet hos Kaiku.

© Muuto

Muuto The dots

Disse fine runde knager fra Muuto fås i mange forskellige størrelser og farver og er perfekte i den lille entré. De er i sig selv enormt dekorative, og så kan de bruges til at hænge alverdens ting og sager på.

Muuto The Dots, 119 kr. pr. stk., fundet hos Luxo Living.

© Hübsch

Det smalle skoskab

De smalle skoskabe fylder nærmest ingenting, og de kan rumme overraskende mange sko. Det er den perfekte løsning til at gemme skoene helt væk og på den måde skabe mere luft og orden i entréen. Der findes mange forskellige varianter af det smalle skoskab, så der er rig mulighed for at finde det, som har den perfekte størrelse og stil til lige netop din entré.

Hübsch Skoskab egetræ, 1.178 kr., fundet hos By Dahl Living.

© Moods

Spejl med opbevaring

Spejlet er et must i entréen, men hvorfor ikke kombinere det med lidt opbevaringsplads? Dette spejl rummer en fin og diskret hylde bagtil, som gør det muligt at gemme dine småting væk. Det er for eksempel det perfekte opbevaringssted til nøglerne og pungen.

Cubiko spejl med opbevaring, 849 kr., fundet hos Moods.dk