De svævende lignende ufo-lamper, cognacfarvede elementer og træpaneler komplementerer hinanden
© Kiin Kiin Bao Bao

En designoplevelse, der er værd at sætte tænderne i

Kiin Kiin Bao Bao sætter Asien på det danske designlandkort med gennemtænkt indretning.

Det her er beretningen om en dampet bolle fra Kina, der skal prøve kræfter med den asiatiske madbølge i Danmark. Den bløde bao-bolle, den spirituøse Koju og Koreas nationalret Kimchi er forretten, når det gælder om at overvære totaloplevelsen ud fra et designmæssigt standpunkt.

På Vesterbrogade 96, Vesterbro finder vi restauranten Kiin Kiin Bao Bao. Endnu en asiatiskbetonet restaurant af Michelin-kokken Henrik Yde. Her fremstår indretningen ganske velovervejet. Den er en del af Henrik Ydes nye projekt udvid-mit-madimperium med fortolkninger af asiatiske retter.

Gennemtænkt indretning med grå vægge og gulv, cognacfarver på quilted læder og sæde og træpaneler og træstole
© Kiin Kiin Bao Bao

Designrammer som ikke er til at bryde

AOK kondenserer det hele ned i sin rubrik, når de befinder sig i det kreative hjørne: Bao får dig til at sige wauw. Fængende lyder det.

Kulturelle madoplevelser er der nok at vælge mellem på menukortet. Men det er ikke det eneste som er værd at sætte tænderne i. Den stimulerende designoplevelse, som danner de indvendige rammer, er ganske betagende og spiseværdig på én og samme tid.

Rammerne for at nyde et godt måltid er i den grad sat
© Kiin Kiin Bao Bao

Velovervejet indretning

I indretningens interiør finder man cognacfarver fordelt på sofaer og stole, ufo-lamper hængende over hovedet, kaktusser og stærke skandinaviske antydninger i træpanelerne. I indretningen låner de inspiration fra Arne Jacobsen og Radiohuset, som de efterfølgende brygger videre på. Det her er resultatet.

Flot kombination af trænuancer
© Kiin Kiin Bao Bao
De aflange siddepladser efterfulgt af det åbne køkken
© Kiin Kiin Bao Bao