De 5 største sofa-trends lige nu

Vi har set nærmere på de nuværende sofa-trends, som byder på smukke former og bløde tekstiler. Læs med og lad dig blive inspireret til dit næste sofa-køb.

Margas sofa fra &Tradition
© &Tradition

Bløde og runde former

En af de hele store trends i sofa-verdenen er sofaer i minimalistisk stil med bløde, afrundede former. Sofaen skal gerne fremstå som et skulpturelt kunstværk og se elegant ud fra alle vinkler.

Farvepaletten er nordisk lys, og de polstrede møbler er i superbløde materialer som fåreuld, bouclé og silkeblends.

Barba Sofa fra Fogia
© Fogia

Beroligende kurver og glade former

Barbas er en stærkt, blød og robust sofa med en skylignende form. Sofaen er designet af Anders Engesvik og er en del af Barba kollektionen.

Vejledende pris: 36.350 kr.

Find en forhandler af sofaen her

Velar fra Fogia
© Fogia

Åbne sider og generøse proportioner

Velar er en naturlig indbydende sofa med en høj buet ryg og åbne sider, der skaber god plads til to eller flere personer. Denne model er polstret i Kvadrat Razzle Dazzle og er designet af Andreas Engesvik.

Vejledende pris: 48.320 kr.

Find en forhandler her

Sofa fra Karimoku Case Study
© Karimoku Case Study

Roligt fikspunkt

De danske arkitekter Norm Architects har skabt N-S03-serien for japanske Karimoku Case Study. Serien består af en loungestol samt en topersoners sofa med en favnende attitude og et roligt, grundfæstet formsprog. Både sofa og stol har en lav ryg, som føjer sig blødt om sædet. Synlige, cylindriske ben i massivt træ underbygger indtrykket af soliditet.

Priser fra 27.850 kr., find en forhandler her

Plis sofa 3 seater
© NorthernMood Makers

Blød kropsholder

Designeren Stine Aas har ladet sig inspirere af menneskekroppens bløde kurver, da hun designede Plis-sofaen for Northern. Den fås i to størrelser til to eller tre personer. Det er selve polstringen med de fine plisséer på armlænene, der giver møblet sin helt særlige karakter. Fås med tekstiler fra Kvadrat.

Priser fra 24.990 kr., og du kan finde sofaen her

Margas sofaen
© &Tradition

På skæve ben

Tendensen med små, buttede møbler på kraftige ben er til at få øje på. &Tradition er klar med deres bud på den nye stil med lanceringen af Margas-serien, designet af Louise Liljencrantz. Margas-kollektionen rummer tre møbler: to forskellige loungestole og en lille topersoners sofa.

Vejledende pris: 31.995 kr.

Find en forhandler her

LÆS OGSÅ