Bouclé hitter: 8 ting i det trendy materiale

Vil du også være med på møbeltrenden med det bløde bamsestof? Så kig med og se vores favoritter i bouclé.

Bouclé
© Ferm Living

Bouclé

En naturlig indretning skaber en rolig atmosfære, og en stemning, der giver plads til at sætte den travle hverdag på pause. Denne atmosfære kan du blandt andet ramme med det bløde bouclé-stof.

Bouclé er en blanding af vævede naturmaterialer, der er den perfekte sammensætning af et lækkert og slidstærkt stof, som kan holde i mange år frem. Stoffets bølgende struktur giver ethvert rum en moderne forening af komfort og elegance.

Beetle Chair
© GUBI

Varm og enkel

Den elegante spisebordsstol, Beetle, er blevet en klassiker i flere moderne hjem. Stolen er inspireret af insektet, hvilket kan ses på dens holdbare, ydre skal og bløde indre, samt de slanke og elegante metalben, der tilføjer en lethed til designet.

Beetle Dining Chair, €898, GUBI

by Lassen - Den trætte mand

Den Trætte Mand

© by Lassen

Charmerende lænestol

Den bløde og bamsede lænestol, Den Trætte Mand, inviterer til hjemlig hygge med dem, som du holder allermest af. Har du ikke råd til udgaven i lammeskind, er bouclé det perfekte alternativ. Her får du æstetik og komfort i et noget mere overkommeligt prisleje.

Den Trætte Mand, 41.199 kr., by Lassen

Brasilia Ottoman fra MENU
© MENU

Elegant fodskammel til trætte fødder

En fodskammel er et skønt hvilested for dine ben efter en lang og travl dag. Brasilia Ottoman er en kombination af både skandinavisk og brasiliansk modernisme, og er kendt for sine robuste, cylindriske ben og den bløde buede pude.

Brasilia Ottoman, €570, MENU

LÆS OGSÅ

Norr11 Studio Sofa Setup 4
© Jacobsen Møbler

Æstetisk og skulpturel sofa

Denne elegante sofa fra Norr11 er en kunstudstilling i sig selv, hvilket ses på dens organiske former og måden sofaen er polstret på. Sofaens design er en del af Studio-kollektionen, som består af et bredt udvalg af forskellige moduler, der kan sammensættes efter egne præferencer.

Studio 4, €7.200, Norr11

&Tradition Little Petra VB1 Lænestol
© Designovation

En designklassiker

Den verdenskendte Little Petra-lænestol er designet af den danske arkitekt Viggo Boesen. Dens elegante look og kompakte form gør den velegnet til udsmykning i enhver stue.

Little Petra lænestol, 19.996-24.995 kr., &Tradition

Ferm Living Clean Cushion
© Ferm Living

Et farverigt pust

Puder er et sandt must-have i alle hjem. Clean Cushion er derfor et godt bud på et moderne og enkelt supplement til soveværelset eller sofahjørnet.

Clean Cushion, 999 kr., Ferm Living

Babette Lænestol
© Sofacompany

Loungestolen fra vores drømme

Babette er den bløde og runde loungestol, som man kan drømme sig væk i. Designet er elegant fra alle sider, hvilket giver stolen uendelige placeringsmuligheder i hjemmet.

Babette loungestolen, 4499 kr., Sofacompany

Modernist Sofa
© Kristina Dam Studio

Minimalistisk tilføjelse til loungeområdet

Enkel og klassisk sofa designet af Kristina Dam Studio. Denne sofa tilhører Modernist-møbelserien, hvis simple og tidløse stil er passende i ethvert moderne hjem.

Modernist sofa, 39.500 kr., Kristina Dam Studio

LÆS OGSÅ