Sengetøj: 10 økologiske sengesæt til baby- og børneværelset

Indret børneværelset med bløde, GOTS-certificeret sengesæt fra danske kvalitetsmærker. Vi har fundet 10 favoritter lige her!

Sengetøj økologisk barn
© Konges Sløjd

1. Konges Sløjd

Indret børneværelset med dette skønne cremefarvet sengesæt dekoreret med små citrusfrugter i 100 % økologiske bomuld. Få tilmed et lille sødt net i samme print med i købet.

Lemon babysengesæt, 375,00 kr., Konges Sløjd

Dynebetræk økologisk sengesæt
© Ferm Living

2. Ferm Living

Put dit barn i dette skønne sengesæt fra Ferm Living, som kanaliserer den legesyge og eksotiske stemning fra de tropiske egne. Sengetøjet er i 100 % bomuld og GOTS-certificeret.

Fruiticana babysengetøj, 299,00 kr., Ferm Living

Her giver vi dig 5 inspirerende børneværelser for mere inspriation.

Sengetøj økologisk bomuld
© CamCam Copenhagen

3. CamCam Copenhagen

Vælg dette vidunderlige sengesæt fra CamCam Copenhagen i satinvævet bomuld. Sengesættet er i 100 % økologisk og GOTS-certificeret.

Pressed Leaves Rose babysengetøj, 399,00 kr., CamCam Copenhagen

Dynebetræk økologisk baby
© Born Copenhagen

4. Born Copenhagen

Pak dit barn ind i det blødeste GOTS-certificeret sengetøj fra Born Copenhagen. Vælg mellem forskellige størrelser og farver.

Night Sky Bedding babysengetøj, 429,00 kr., Born Copenhagen

Sengesæt økologisk børn
© Filibabba

5. Filibabba

Lad dit barn sove i Filibabbas bløde sengetøj, inspireret af naturen og de nordiske rødder. Printet er håndtegnet og produceret i 100% GOTS-certificeret økologisk bomuld.

Forest Floor Blue babysengesæt, 379,95 kr., Filibabba

Sengetøj økologisk baby
© Liewood

6. Liewood

Indret børneværelset med dette skønne sengesæt fra Liewood dekoreret med biler. Dynebetrækket er produceret i 100% økologisk bomuld og lukket med franske syninger for ekstra holdbarhed og styrke.

Babysengetøj cars, 380,00 kr., Liewood

Sengetøj dynebetræk seng
© Müsli

7. Müsli

Indret børneværelset med dette vidunderlige sengesæt i det fineste blomsterprint fra Müsli. Det er vævet i 100% GOTS-certificeret bomuld.

Spicy Botany babysengetøj, 399,00 kr., Müsli,

sengetøj lyseblå økologisk
© Done by deer

8. Done by deer

Indret børneværelset med dette bløde og lyseblå sengesæt fra Done by deer. Sengesættet er fremstillet i 100 % økologisk bomuld, som gør det både blødt og komfortabelt for de små, at sove i.

Dreamy Dots babysengetøj, 299,00 kr., Done By deer., Forhandles i Babysam

Sengetøj baby økologisk
© Sebra

9. Sebra

Put dit barn i dette skønne sengesæt inspireret af havens små insekter, planter, frugter og grøntsager. Det er designet i den blødeste GOTS-certificerede jerseykvalitet og kommer indpakket i en lille lækker pose i samme kvalitet og print som sengetøjet

Jersey babysengetøj garden, 349,00 kr., Sebra

Sengetøj blomsterprint baby
© Homeyness

10. Homeyness

Pak dit barn ind i det fineste og blødeste bomulds sengetøj fra Homeyness, som er dekoreret med Liberty of Londons ”WILDFLOWER F” mønster. Det er fremstillet i en egyptiske bomuldssatin, som giver en utrolig fin overflade med silkeagtig finish.

Wildflower babysengetøj, 599,00 kr., Homeyness