Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Sengetøj: 10 økologiske sengesæt til baby- og børneværelset

Indret børneværelset med bløde, GOTS-certificeret sengesæt fra danske kvalitetsmærker. Vi har fundet 10 favoritter lige her!

Sengetøj økologisk barn

© Konges Sløjd

1. Konges Sløjd

Indret børneværelset med dette skønne cremefarvet sengesæt dekoreret med små citrusfrugter i 100 % økologiske bomuld. Få tilmed et lille sødt net i samme print med i købet.

Lemon babysengesæt, 375,00 kr., Konges Sløjd

Dynebetræk økologisk sengesæt

© Ferm Living

2. Ferm Living

Put dit barn i dette skønne sengesæt fra Ferm Living, som kanaliserer den legesyge og eksotiske stemning fra de tropiske egne. Sengetøjet er i 100 % bomuld og GOTS-certificeret.

Fruiticana babysengetøj, 299,00 kr., Ferm Living

Her giver vi dig 5 inspirerende børneværelser for mere inspriation.

Sengetøj økologisk bomuld

© CamCam Copenhagen

3. CamCam Copenhagen

Vælg dette vidunderlige sengesæt fra CamCam Copenhagen i satinvævet bomuld. Sengesættet er i 100 % økologisk og GOTS-certificeret.

Pressed Leaves Rose babysengetøj, 399,00 kr., CamCam Copenhagen

Dynebetræk økologisk baby

© Born Copenhagen

4. Born Copenhagen

Pak dit barn ind i det blødeste GOTS-certificeret sengetøj fra Born Copenhagen. Vælg mellem forskellige størrelser og farver.

Night Sky Bedding babysengetøj, 429,00 kr., Born Copenhagen

Sengesæt økologisk børn

© Filibabba

5. Filibabba

Lad dit barn sove i Filibabbas bløde sengetøj, inspireret af naturen og de nordiske rødder. Printet er håndtegnet og produceret i 100% GOTS-certificeret økologisk bomuld.

Forest Floor Blue babysengesæt, 379,95 kr., Filibabba

Sengetøj økologisk baby

© Liewood

6. Liewood

Indret børneværelset med dette skønne sengesæt fra Liewood dekoreret med biler. Dynebetrækket er produceret i 100% økologisk bomuld og lukket med franske syninger for ekstra holdbarhed og styrke.

Babysengetøj cars, 380,00 kr., Liewood

Sengetøj dynebetræk seng

© Müsli

7. Müsli

Indret børneværelset med dette vidunderlige sengesæt i det fineste blomsterprint fra Müsli. Det er vævet i 100% GOTS-certificeret bomuld.

Spicy Botany babysengetøj, 399,00 kr., Müsli,

sengetøj lyseblå økologisk

© Done by deer

8. Done by deer

Indret børneværelset med dette bløde og lyseblå sengesæt fra Done by deer. Sengesættet er fremstillet i 100 % økologisk bomuld, som gør det både blødt og komfortabelt for de små, at sove i.

Dreamy Dots babysengetøj, 299,00 kr., Done By deer., Forhandles i Babysam

Sengetøj baby økologisk

© Sebra

9. Sebra

Put dit barn i dette skønne sengesæt inspireret af havens små insekter, planter, frugter og grøntsager. Det er designet i den blødeste GOTS-certificerede jerseykvalitet og kommer indpakket i en lille lækker pose i samme kvalitet og print som sengetøjet

Jersey babysengetøj garden, 349,00 kr., Sebra

Sengetøj blomsterprint baby

© Homeyness

10. Homeyness

Pak dit barn ind i det fineste og blødeste bomulds sengetøj fra Homeyness, som er dekoreret med Liberty of Londons ”WILDFLOWER F” mønster. Det er fremstillet i en egyptiske bomuldssatin, som giver en utrolig fin overflade med silkeagtig finish.

Wildflower babysengetøj, 599,00 kr., Homeyness

Håndplukket til dig