Magasinet Nyt Hjem

BO BEDRE lancerer (gratis)magasinet til dig, der skal flytte: BO BEDRE – NYT HJEM

Vejen til et (nyt) godt hjem er lang - men med vores nye flyttemagasin bliver den nemmere. På mere end 80 sider finder du masser af inspiration til dit nye hjem - fra indretning, farvevalg, akustik og pladsoptimering til lamper, køkkener, bad og guides. God læsning - og god flytning!

I gennemsnit flytter danskere seks gange i løbet af et liv - nogle trækker det tal op, mens andre foretrækker så få flytninger som muligt, men ikke desto mindre er en flytning en stor ting.

Derfor har vi på BO BEDRE lanceret et nyt magasin dedikeret til flytning.

Nyt Hjem giver dig masser af viden, ideer og inspiration til at gøre din nye bolig til dit nye hjem. For det er jo det, det handler om. BO BEDREs eksperter guider dig på mere end 80 sider igennem boligens mange rum og lister op, hvad du skal være særligt opmærksom på.

Bliv blandt andet klogere på pladsoptimering, hvis du flytter til noget mindre, god akustik (som er alfa og omega), indretning af stue og køkken og få eksperternes bedste tips til farver.

Du kan også lade dig inspirere af magasinets tre boliger, der er forskellige i størrelse, men hvor en renovering har været afgørende for beboernes opfattelse af deres nye bolig.

Læs magasinet - helt gratis - her.

LÆS OGSÅ