Vælg dit personlige bad

Tiden er løbet langt væk fra standardløsninger på badeværelset. Vi vil selv plukke vores personlige indretning og skabe et rum, der passer til vores unikke behov. Her er 11 nyheder, der kan netop det.

Armatur

Dornbracht har givet de klassiske MEM-armaturer nyt liv med serien Cyprum. Overfladen består af 18 karat finguld og kobber, som giver en dyb rosa- gylden tone. Udover armatur til vask fås Cyprum som bruser til karbad og fritstående batteri med kaskade-udløb. Fra 59.940 kr., Dornbracht.

Bruseniche

GlassLine sikrer et ensidigt fald i brusenichen og kan monteres uden brug af synlige skruer. En overfladebehandling af glasset betyder minimal rengøring. Brusevæg, modul til nedstøbning i gulvet, ramme og rist fra 17.287 kr., Unidrain.

Håndklædetørrer

Metropolitan fås i mange farver og størrelser samt med enten el-varme eller i en varmtvands-udgave. Fra 4500 kr., Zehnder.

Interiør

Det store franske bad- og køkkenfirma Schmidt har med bad-serien Loft Arcos ramt den skandinaviske smag. Den er skabt til det kompakte badeværelse og består af hylder, skabe, skuffer, bordplader, spejle m.m. Løsningen på billedet koster 17.495 kr. ekskl. armaturer. Schmidt Nordic.

Toilet

iCon Rimfree er noget så nyskabende som et toilet helt uden skyllerand. Det betyder, at rengøring er lettere og kræver mindre rengøringsmiddel - til fordel for naturen. Et patenteret skyllesystem garanterer lige så godt skyl, som hvis der var en rand. 3100 kr., IFÖ.

Afløb

Bo Bedre

Vægmonteret afløb til bruseren, der giver et rent udtryk og betyder samtidig, at det er lettere at lave et fuldstændig fugtsikret gulv. Fås i fx højglans-krom, børstet stål og hvid. 2503,50 kr., Geberit.

Interiør

Få et ensartet udtryk i såvel stue som bad med Montana Bathroom. Det består af skabe, skuffer, hylder og bordplader med integreret vask. Fås i alle Montanas farver samt de nye farver Royale, Peppermint og Nordic. Samlet pris for løsningen på billedet er 25.079 kr., Montana.

Bruser

En ny minimalistisk designet bruser fra Vola. Fås både som fastmonteret bruser og som håndbruser. Fås i højglanspoleret krom, børstet krom, poleret messing, børstet rustfrit stål samt 14 farver. Bruser fra 12.205 kr., håndbruser fra 3135 kr., Vola.

Håndklædetørrer

Bo Bedre

Den stilrene håndklædetørrer, der er skabt af designeren Brian Sironi, er lavet af et stykke 100% genanvendt aluminium, hvilket giver op til 17% bedre varmeudnyttelse end stål. Fås i mange forskellige farver. fra 15.000 kr., Viamilano.

Interiør

Søger du det industrielle look, er Vipps badeværelses-kollektion et godt bud. Tænk pulverlakeret metal, gummilister, gedigen lækkerhed. Vipp912-spejl, medium, 5500 kr., Vipp982-badmodul, medium, 28.750 kr., Vipp9-sæbedispenser, 799 kr., Vipp1-krog, 2 stk., 699 kr., Vipp109-økologiske håndklæder, 4 stk., 799 kr., Vipp.

Vask

Den klassiske håndvask EW3 er kommet i en opdateret version, EW3-2, der er glaseret på både yder- og inderside, så vasken kan bruges i et åbent badeværelsesmøbel og fungere som et dekorativt element. Fra 1332 kr., Alape.