Trend: Vilde tapeter på badeværelset

Spektakulært tapet i små rum er in – og badeværelset er et perfekt sted at starte. Find inspiration her.

Fine mønstre

Den mørkegrønne, dybe farve har en beroligende effekt. Den varme messing står godt til den grønne farve, og den lyse marmor bryder med de varme farver og skaber derved en fin kontrast.

Mørk mystik

På et loft i New York gemmer der sig en interessant lejlighed, hvor den eksklusive New Yorker-stil er i skønt samspil med den skandinaviske stil. Det lille badeværelse domineres af smukke, store blomster, der får det lille rum til at fremstå overvældende og dramatisk i samspil med de mørke farver.

Se hele den spændende lejlighed her

Lyserøde flamingoer?

Vi kan ikke helt finde ud af, om det er genialt eller helt tosset med lyserøde flamingoer på badeværelset. En ting er sikkert – tapetet er et opulent tapet, der kræver mod at sætte op. Men er det først sat op, vil du helt sikkert forbløffe dine gæster, når de skal ud på badeværelset. Farvekombinationerne er i hvert fald harmoniske, og stilen er gennemført.

Botanisk tapet

Junglen er hentet helt ind på badeværelset. De grønne, mangfoldige blade giver et skønt og roligt udtryk og sender tankerne hen på en skøn bungalow i junglen. Den grønne farve, det varme guld og træ går i fint samspil. Det spraglede tapet sætter liv og spil i rummet.

Læs også: 7 botaniske tapeter, som trender lige nu

I skøn art deco stil

Man bliver næsten hypnotiseret af dette vilde tapet, der mest af alt ligner noget taget ud fra hurlumhej-huset eller Tivolis spejlsal. De geometriske mønstre sætter spil til de hvide vægge, og den sort/hvide kombination er noget, man sent bliver træt af. De guld elementer tilfører rummet en varme.

Yndige tulipaner

Tulipaner er yndefulde – en hel væg med dem er storslået og nærmest magisk, drømmende. Tapetet med de lyserøde tulipanhoveder og bløde grønne glade går i skøn harmoni med det mørke brune og guld. Spejlets bløde kanter og genspejlingen af tulipanerne i spejlet skaber følelsen af et eventyrligt Alice i eventyrland-univers, som man får lyst til at gå ind i og være en del af.

Majestætisk bungalow

Mørkt træ, majestætisk guld og store, grønne palmeblade. Tapetet indrammer badeværelset med junglens omfavnende blade, der klatrer sig op ad væggene og henover loftet.

En blå oase

En blå skov af træer på badeværelset. De kølige blå farver passer fint ind i den nordiske indretning og giver den nordiske minimalisme kant og et mere grafisk udtryk. Genialt eller gakket? Vi må erklære vores fascination og kærlighed til de spektakulære tapeter.