Tapet botanisk palmer grøn
© Photowall.dk

7 botaniske tapeter, som trender lige nu

Skab liv og personlighed i din indretning med botaniske-motiver på væggene. Vi har fundet 7 betagende tapeter, som trender lige nu.

Betagende motiver

Inviter den botaniske have indenfor og indret med dette smukke og sprudlende tapet i din stue. Beklæd en enkelt eller to vægge og oplev den botaniske stemning sprede sig i dit hjem.

Levende botanik

Ønsker du at skabe mere liv i din indretning, så er dette betagende blomster-tapet den perfekte mulighed for dig. Et tapet som kan være med til at samle et rum på smukkeste vis.

Plante trend

Grønne planter og plantemotiver har længe været en af de helt store tendenser. Er du også hoppet med på bølgen? Så er dette sprøde plante-tapet helt sikkert noget for dig.

Læs også: Din have fås nu som tapet

Tropiske silhuetter

En anden tendens som vi også spotter i indretningen er den tropiske trend - kom tættere på varmen og drøm dig væk i dette smukke tapet dekoreret med tropiske palmeblade.

Flamingo feeling

Flamingoer har ikke været til at overse og er på mange måder blevet en fin og finurlig del af indretningen. Brug dette smukke tapet i gangen/entréen, på et gæstetoilet eller på et muntert børneværelse.

En botanisk trappe

Brug dette smukke botaniske tapet i legenede farver og smukke nuancer til at genoplive en ellers overset trappe.

Et eventyr-land

Tapetet har også for længst indtaget børneværelset, og den botaniske trend er perfekt til at skabe en eventyrlig og kreative stemning, som omgiver dit barn med massere af fine ting at kigge på.