Kig ind i designerens pragtfulde hjem med eget hjemmespa

Designeren Kathrine Espersen har skabt en skøn oase i sit hjem, hvor badeværelse og soveværelse er tæt forbundet og udgør deres egen lille wellnessafdeling.

Badeværelsesinspiration: hvidt badekar, sorte fliser, store vinduer

Sammen med det store vindue er det fritstående badekar med til at skabe fornemmelsen af masser af plads og luft i badeværelset – Kathrine har fundet det hos Copenhagen Bath, og armaturet er fra Vola. De to spande er fra Vipp, og de bløde morgenkåber er fra Aiayu

© Andreas Mikkel Hansen
Stilrent badeværelse med mørke fliser

Der er lagt fliser fra Mosa på hele gulvet, der løber op på væggen i brusenichen. Stigen i egetræ er fra Muubs, og glasset, som opdeler brusebadet, er speciallavet hos en glasmester.

© Andreas Mikkel Hansen

Drømmehjemmet

I Hellerup nord for København har Kathrine Espersen og hendes mand, Jakob, selv bygget, designet og indrettet en 128 m² stor tilbygning, som de tilføjede, da de købte deres villa, og parret har skabt deres helt eget drømmehjem.

Pynt på badeværelset: vaskebørste, svamp og tallerken

Vaskebørster og svamp er fra Blindes Arbejde og ligger i en tallerken designet af Grethe Meyer for FDB Møbler.

© Andreas Mikkel Hansen
Badeværelse med sorte fliser og træskab

Kathrine har selv designet vaskemøblet i træ, hvori der er sat to vaske fra Catalano. Over spejlet fra Muubs hænger to lamper fra DCW Éditions.

© Andreas Mikkel Hansen

Sans for rum og indretning

Kathrine lever af at bygge highend-butikker for brands som Christian Dior, Zadig & Voltaire og Chloé. Derudover hjælper hun private bygherrer med indretning af deres boliger, herunder design og produktion af inventar til køkkener, bad, skabe og walk-ins, hvor alt er skræddersyet.

I sit virke arbejder Kathrine dagligt for at nå sine mål med designprocesser som styringsværktøj, og det er tydeligt, at hendes sans for rum og indretning er trukket med ind i hendes personlige boligprojekt. Arbejdsprocessen har nemlig langt fra været tilfældig.

LÆS OGSÅ

Soveværelse med direkte indgang til badeværelse

Der er direkte adgang til badeværelset fra soveværelset, hvilket giver fornemmelsen af, at rummene er en samlet afdeling.

© Andreas Mikkel Hansen
Soveværelse med åbent til kip og sildebensparket

Selvom bad- og soveværelse befinder sig i en nyere tilbygning, har Kathrine bestræbt sig på at integrere stilen fra hovedhuset med loft, der er åbent til kip, og et smukt sildebensparket.

© Andreas Mikkel Hansen

Overskud og finesse

På førstesalen er der åbnet op til kip i samtlige rum for at skabe bedre plads og lys med hjælp fra tagvinduerne, der giver et smukt lysindfald.

Forældrebadeværelset er et rum til ren velvære. Kathrine har selv stået for sammensætningen af materialer og design, med snedkerinventar i høj kvalitet.

Fra soverummet er der direkte adgang til badeværelset – kendetegnet for begge rum er den luftige stemning, der emmer af overskud og finesse.

Pynt i soveværelset: duftlys og lerfad med trælåg

Duftlys fra Ester og Erik og lerfad med trælåg fra Wallace Ceramic, designet af Metha Stuart Wallace.

© Andreas Mikkel Hansen
Lyst og åbent soveværelse med en flet-bænk fra FDB Møbler

Fin og lys stemning med Hästens-seng, sengetøj og puder fra Aiayu, bænk med flet fra FDB Møbler og lampe fra Gubi. Natbordet har Kathrine selv designet.

© Andreas Mikkel Hansen

LÆS OGSÅ